Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#skincaredaily

Posts tagged as #skincaredaily on Instagram

28.146 Posts

Happy Birthday Lazada!!! Mari bersama-sama nikmati diskon besar-besaran dari kami dalam rangka memperingati ulang tahun Lazada yang ke-6 😘 Diskon untuk semua produk, lho! Hanya berlaku selama 3 hari, sampai 27 April! Buruan beli!  Cek toko kami di : www.lazada.co.id/shop/pt-mi  Happy Shopping 😘😘 #lazada #promo #officialstore #onlineshop #freeongkir #payday #lazadabirthdaysale #sakuracollagenmeiji #sakuracollagen #meiji #collagen #fishcollagen #sakuraextract #vitamine #provitaminb5 #skincare #skincareroutine #wrinklecream #antiages #antiaging #creamwajah #antipenuaan #bestantiaging #skincaredaily #beautytips #beautysecret
Sqaulane obsessed. I have been used @indie_lee for about 4 years now, I can speak from experience this stuff is skin changing and it's so simple. Currently trying out this new (to me) brand @olivarrier_usa from my local K Beauty shop @hikoconz Here are a few of the benefits of Squalane, taken from the Indie Lee website: •Squalane feeds important processes in the skin cells so that those cells continue reproducing, ultimately guarding healthy and smooth skin from wrinkles and age spots. •Squalane intercepts free radicals and prevents them from entering the system, also protecting skin from environmental stressors that lead to premature aging. •Squalane improves the moisture balance and elasticity to heal chapped and cracked skin. •Squalane stimulates better blood circulation to rejuvenate skin tone. . . #squalaneoil #olivarrier #indielee  #igttopshelfie #skincareobsessed #skincareroutine #skincaredaily #beautydaily #beautyjunkie #cosmeticjunkie #beautyroutine #beautyregime #instaskincare #instabeauty #igskincare #igbeauty #selfcare #skincare #skincareluxury #luxurybeauty #beautycommunity #beauty2share #persuepretty #deekittmakeup #nzbeauty
#feedbackcustomer . Alhamdulillah, customer ni baru je sebulan menggunakan set lengkap Nadiz Nature Skincare dengan secara konsisten, dan ini terbukti hasil nya. Kulit nya semakin sihat dan cerah, JERAGAT SEMAKIN PUDAR 😍😍 yang penting sabar konsisten dan yakin😉 . So sesiapa yang ada masalah breakout skin, jerawat, blackhead/whitehead, kulit kusam pori terbuka & seangkatan dengannya, boleh cepat2 order sekarang! . Jangan risau produk kami 💯% dari bahan organik & tiada bahan yang terlarang 🙅🏻‍♀️ www.wasap.my/601116189407 . #nadiznatureskincare #skincareoriginal #merawatkulitbermasalah #skincarehalal  #skincareorganic #skincareacne #skincareterbaik #skincareshop #skincarenatural #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaredaily #feedback #feedbackcustomer #testimoni #testimonicustomer #daycream #cleanser #nightcream #serum #sayajual #tiadabahankimia #nomerkuri #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sayajualskincare #penjagaankulit
Out of the dull, #greenbeauty emerges!
natural beauty grown on our farm 🌿🌻
Kamu seseorang yang mendambakan kulit cerah, halus, lembut, remaja dan bersih dari jerawat, noda hitam, sel kulit mati wajah kusam??? Sedang galau karena krim pencerah dan pembersih anda tidak efektif? Butuh solusi produk kosmetik berkualitas dunia, alami dan ampuh mewujudkan semua keinginan terkait kulit wajah anda? Kini telah hadir produk kecantikan untuk kulit anda JAFRA Mud Mask.  Manfaatnya; 1. Dengan kandungan herbalnya membantu untuk memutihkan, mencerahkan, membuat kulit wajah lebih sehat oleh kandungan herbalnya.  2. Mengangkat kotoran, minyak, debu yang susah diangkat oleh pembersih wajah anda.  3. Membantu membuat kulit wajah lebih kenyal dan kencang sehingga terlihat lebih awet muda.  4. Kandungan Ayurverdic dll yang efektif melembabkan kulit wajah yang bisa bertahan hingga sepanjang hari.  5. Membantu mengikat dan mengangkat sel kulit yang telah rusak dan mati kemudian melakukan proses regenerasi kulit sehingga kulit wajah anda senantiasa teremajakan.  6. Membantu membuat kulit wajah lebih sejuk, melancarkan peredaran darah dan membuat kulit wajah lebih rileks.  Konsultasi bareng aku yuk Ask JAFRA? Yuk hubungi langsung Konsultan Resmi JAFRA: @nurulhidyh . . #jafra#jafraindonesia#jafragarut#jafranurul#jafrabandung#jafrajakarta#jafratangsel#skincareaman#skincareroutine#skincaredaily#dailymakeup#makeup#makeuproutine#quotes#qotd#ootd#motd#hotd#instameet#instago#instagram#instagood#likeforlike#likeforfollow#like4like#jafrabogor#jafradepok#jafratasik#jafraciamis#jafrabanjarmasin
Dear, ada beberapa fakta timbulnya jerawat dan mengapa jerawatmu susah hilang : -stress. -junkfood, hindari makanan berpengawet dan berminyak. Ini bisa memicu hormon penyebab jerawat. -kurang istirahat membuat kulitmu terlihat kusam. -sisa bekas makeup yang tidak dibersihkan. -makeup yang comedogenic, makeup jenis ini menyebabkan wajah berminyak dan pori-pori tersumbat. -bakteri. -sebum berlebihan (biasanya ada pada facial wash yg km pilih). -kotoran pada daerah sekeliling kamu seperti bantal, handuk, dll. -hormon, datang jerawat disaat haid. -tidak memberikan perlindungan pada kulit. Sebisa mungkin lindungi kulit dari sinar matahari dan polusi, topi, kaca mata, atau baju lengan panjang. -jarang membersihkan atau mengganti spons makeup. -jarang minum air putih, minum air putih sebanyak-banyaknya tidak membuat kamu rugi kok. Selain badan sehat, racun-racun yg mengendap di sel kulit juga bisa meluntur bersama urine. -pakai produk yg salah. Pastikan kamu selalu menggunakan produk yg sesuai dengan jenis kulitmu, pastikan pula produk tersebut aman dan tidak menyebabkan ketergantungan. Seperti halnya #mjbeauty yg diformulasikan untuk semua jenis kulit dengan bahan yg 100% aman dan alami, sehingga sangat ringan saat dipakai. Kalau ada yg alami dan hasil nyata, kenapa harus pilih yg lain? . . . . . . . . . . . . . .  #skincare2018 #thebestskincare #mjbeautyindonesia #skincareroutine #glutathione #skincaredaily  #skincareterbaik #manfaatglutathione #skincareglutathione #serum #serumterbaik #serumglutathione #skincaretanpamerkuri #skincaretips #perawatanwajah #bisnisbersamamjbeauty #suksesbersama #bisnisbersamakami #bisnisterbaik #bisnisenak #perawatanwajahterbaik #perawatanwajahterpercaya
Kamu seseorang yang mendambakan kulit cerah, halus, lembut, remaja dan bersih dari jerawat, noda hitam, sel kulit mati wajah kusam??? Sedang galau karena krim pencerah dan pembersih anda tidak efektif? Butuh solusi produk kosmetik berkualitas dunia, alami dan ampuh mewujudkan semua keinginan terkait kulit wajah anda? Kini telah hadir produk kecantikan untuk kulit anda JAFRA Mud Mask.  Manfaatnya; 1. Dengan kandungan herbalnya membantu untuk memutihkan, mencerahkan, membuat kulit wajah lebih sehat oleh kandungan herbalnya.  2. Mengangkat kotoran, minyak, debu yang susah diangkat oleh pembersih wajah anda.  3. Membantu membuat kulit wajah lebih kenyal dan kencang sehingga terlihat lebih awet muda.  4. Kandungan Ayurverdic dll yang efektif melembabkan kulit wajah yang bisa bertahan hingga sepanjang hari.  5. Membantu mengikat dan mengangkat sel kulit yang telah rusak dan mati kemudian melakukan proses regenerasi kulit sehingga kulit wajah anda senantiasa teremajakan.  6. Membantu membuat kulit wajah lebih sejuk, melancarkan peredaran darah dan membuat kulit wajah lebih rileks.  Konsultasi bareng aku yuk Ask JAFRA? Yuk hubungi langsung Konsultan Resmi JAFRA: Fitri nurpaedah Wa 0895804593880 . . . #jafra#jafraindonesia#jafragarut #jafrabandung#jafrajakarta#jafratangsel#skincareaman#skincareroutine#skincaredaily#dailymakeup#makeup#makeuproutine#quotes#qotd#ootd#motd#hotd#instameet#instago#instagram#instagood#likeforlike#likeforfollow#like4like#jafrabogor#jafradepok#jafratasik#jafraciamis#jafrabanjarmasin
✨ skin update ✨ • for the past 5-6 months I’ve been struggling with terrible cystic acne only on my cheeks & typical acne on my jaw/chin resulting in scars whether I picked/touched them or not. I use to only use cleansers that were EXTREMELY harsh on my skin & didn’t use the right products for my skin type. Ever since the cystic acne occurred I really invested in what’s good for my skin & figuring out what isn’t through trial & error. It made me feel insecure at times because the fullest coverage foundation wouldn’t even hide the texture & powders just made it worse on top of having dry skin as well. I’m still figuring out what works for my skin & doesn’t but the products I use have definitely been working & keeping the stress down. Also drinking kombucha almost every other day which I do believe it has helped me a lot!(it’s also good for other reasons) • This is how my skin currently looks today, I do have pigmentation which I am trying to lighten & just keeping my skin super hydrated & healthy. • Don’t feel discouraged if this is what you’re going through, figure out what’s good for your skin or what isn’t 🌸 • if you’d like to see the products I use let me know💛✨ • I do switch products up but certain ones I use daily
Did you know? Our feet do not have any oil glands hence they are the most dry/stubborn part of our body and need extra nourishment!! This cracked heels and foot repair salve is custom make for just that.  P.S ( works magic on dry/sensitive skin) Available in two aromas - Lavender love and peppermint calm. 130/- #allnaturalonly #skincare #skincaredaily #lavenderproperties #peppermint #cream #footcream #salve #mimosa #mimosabypalak
Alhamdulillah, sis kita ni dah beli set lengkap Nadiz Nature Skincare! 😍 . Guys, puasa dah nak dekat ni. Persiapan raya pun dah mula buat kan? Apa lagi takkan nak biarkan kulit korang jerawat dengan berminyaknya lagi lepas tu kusamnya lag kan 😩 . Lebih baik rawat sebelum hari raya tiba. Jom cantik dan sihatkan kulit wajah secara natural dengan set lengkap Nadiz Nature Skincare. . Grab sekarang guys! Whatsapp dinombor 0122722760 📲 . #nadiznatureskincare #skincareoriginal #merawatkulitbermasalah #skincarehalal  #skincareorganic #skincareacne #skincareterbaik #skincareshop #skincarenatural #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaredaily #feedback #feedbackcustomer #testimoni #testimonicustomer #daycream #cleanser #nightcream #serum #sayajual #tiadabahankimia #nomerkuri #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sayajualskincare #penjagaankulit #foundermalaysia
kerjaku lebih banyak di luar ruangan ditambah cuaca kota yang ekstrim banget. kalau siang hari tuh bisa panas banget. sebenernya itu bikin aku resah, soalnya kulit jadi sering kusam dan kotor, jadi kadang jerawat bermunculan. malah kalau pagi suka kering gitu. mau perawatan di klinik kecantikan sepertinya mahal tapi kulit harus tetap terawat dong. nah denger² ada @sakura_collagen_id yang bisa membantu menutrisi kulitku. jadi pengen nyobain deh. kebetulan lagi ada giveaway, bisa kali ya aku dapet satu untuk merawat kulitku biar tetep kinclong hihi. wish me luck! #giveawaysakuracollagen  #repost @sakura_collagen_id (@get_repost) ・・・ Hey ladies! Ingin rasakan ampuhnya Sakura Collagen untuk kulit yang lebih memesona? Yuk, ikutan #giveawaysakuracollagen. Mulai dari 21 Maret sampai  4 Mei 2018, follow @sakura_collagen_id, repost image ini, tag 3 temanmu, dan tulis di caption kenapa kamu ingin mendapatkan Sakura Collagen! Jangan lupa sertakan hashtag #giveawaysakuracollagen ya! Yuk, tunggu apalagi? • • • #sakuracollagen #sakuracollagenmeiji #beautyskincare #skincareroutine #collagen #antiagescream  #wrinklecreamtime #follow4follow #like4like #likeforfollow #skincare #beauty #skincaredaily #meiji #sakuraextract #flawlesskin #beautysecret #vitamine #provitaminb5 #antioksidan #antiwrinkle #antipenuaan #facecream #bestantiaging #selfiecontest #selfiecompetitioncontest
Sisihkan waktu untuk mencuci wajah dengan #mjbeautyseries Lightening Wash setidaknya dipagi hari dan malam hari. Manfaatnya tidak hanya mampu mengangkat sisa debu dan kotoran yang menempel pada wajah. Namun formulanya juga dapat melembabkan sekaligus mencerahkan kulit wajah secara bertahap. Hasilnya, kamu happy, dan kulitmupun juga happy! . . . . . . . . . . . . . .  #skincare2018 #thebestskincare #mjbeautyindonesia #skincareroutine #glutathione #skincaredaily  #skincareterbaik #manfaatglutathione #skincareglutathione #serum #serumterbaik #serumglutathione #skincaretanpamerkuri #skincaretips #perawatanwajah #bisnisbersamamjbeauty #suksesbersama #bisnisbersamakami #bisnisterbaik #bisnisenak #perawatanwajahterbaik #perawatanwajahterpercaya
Hey! What’s up, friends? I’m just over here loathing April showers even if they will eventually lead me to May flowers. 🌥🌧☹️ . . . SO in the midst of my mid-spring glum I’ve decided to take my pale self to a happier tone. I’m talking a tiny self tan, y’all. If you know me (if you don’t: hi! I’m Morgan. Nice to meet ya ☺️👋🏻), you may know I am 167% terrified of sun bathing. I was on medication when I was young that made me really, really sensitive to UV rays. So I’ve got that PTSD. But I do enjoy a tiny glow and lately my go to has been @herbivorebotanicals Coco Rose to slightly exfoliate and hydrate, and follow it up with @bajabaeofficial for a very subtle caramel glow. Baja Bae* really gives a natural tint and isn’t streaky or overwhelming (also, it smells like SUMMMMMMMERRR ☀️). It’s been amazing for my Casper pale skin (and my confidence wearing tank tops for the first times of the season. Anyone else feel like a shy little weasel when your baring your limbs for the first time in a whole season? Just me? 😹😹). Anyway, I’m really enjoying this combo. . .  Hope you are having a wonderful evening, my sweet friends. I’d love to hear your self tanning routine. I’m always game for a good faux tan! 😻 . . . . *kindly gifted #skincare #skincareproducts #skincareroutine #skincareaddict #skincareaddiction #minimalskincare #skincareobsessed #texture #skincarejunkie #textureshot #skincareluxury #kbeauty #skincaredaily #intothegloss #ctango #cocorose #luxuryskincare #beautyblogger  #selftan #skincareblogger #herbivore #productphotography #hydration #dryskincare #drunkelephant #beautyflatlay #marulaoil #herbivorebotanicals  #bajabae
finally moved in to the new place in ottawa, and this miiiiight be my favourite little corner of it 🙊 had to only bring my favourites and essentials, the rest obviously gets tossed down to my favourite brat @torontoskinsnob lol . . . #makeupempties #makeupfavorites #sephora #sephorarouge #makeupdaily #skincaredaily #skincare #shelfie @byrdiebeauty #brydie #refinery29 @refinery29
just a few tips on helping you survive your period✨ ⠀⠀⠀⠀ — — ⠀⠀⠀⠀ Follow @sclfcar.e for more! ⠀⠀⠀⠀ — — ⠀⠀⠀⠀ {#skincare#skin#explore#explorepage#arianagrande#kyliejenner#skincarethread#viral#gainpost#thread#threads#beauty#twitterthreads#dance#daniellebregoli#aesthetic#f4f#s4s#skinpage#skincaredaily#tipsandtricks#dailyskincare#coachella}
Complimentary gifts from @lancomeofficial @influenster 🤗 Check out my ig stories to see these products in action. I’ve already tested out the lipgloss and it’s amazing!! 2 hours later & the gloss is still moisturizing my lips 👄 I’ll be testing out the rest of these products and filming a review so make sure to subscribe to my channel for updates!! I am sooo excited bc Lancôme makes amazing skincare products & can’t believe I got these to review for u!! 😍😍😍 #skinfeelsgood #lancomeskincare #lancomegiftedme #lancomefoundation #lancomelipgloss #lancomeserum #skincarelover #skincarejunkie #skincareaddict #lancomemakeup #influenster #iloveskincare #skincaredaily #beautifulskin #lookinggoodtoday #bblogger #flatlays #flatlaystyle #photography #luxuryskincare #beautyroutine #skincareroutine
// t h e  a f t e r g l o w  p r o c e s s // • • • CHAE uses only cold-pressed, organic or wild-crafted oils sourced from sustainable, women's co-ops outside Marrakesh, Morocco. That said, we do not use a steam distillation process. All of our botanical oils are created through a time-honored process called enfleurage. — Enfleurage is a method by which a foundational oil is infused with nutrients from the other whole plants and was used in perfumery. Similar to the processes of creating wine and spirits–instead of imparting flavors and textures–the process extracts aromatics and active nutrients like vitamins and minerals from the 6 different active botanicals used in ✨The AfterGlow✨. The process typically requires 2-4 months and close monitoring because every plant reacts to temperature and processing times differently. — Additionally, enfleurage is one of the most expensive extraction methods but when you compare ✨The AfterGlow ✨with lower quality face oils, the differences are markedly noticeable.
🛍 urban outfitters reviews 🛍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ i bought a few things from the gourmand brand at urban outfitters recently ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨ fig hair + body mist: this smells too perfume-y :( i think i’ll probably give this to a friend. the packaging is very pretty, but that’s about it for me ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨ thé matcha hand balm: i really like this one. the scent is subtle and it’s really thick and creamy. at first it feels tacky but it sinks in within a couple of minutes and feels really good on my skin. i’d definitely repurchase this, especially for only $8 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨ macaron rose lip balm: i really only bought this because of the packaging 😬 but for less than $4 it’s a really nice lip balm. perfect for when i don’t want anything too thick on my lips ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ what are your beauty favorites from urban outfitters?

Loading