Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#sheabutter

Posts tagged as #sheabutter on Instagram

512.092 Posts

💕 AVAILABLE HERE ✖️✖️ WE ARE OPEN THU-SUN 10-5 @ MANY 2.0 in FREO  www.madewithlove.store 🌻  Natural Body & Skin Care and Soy Candles ❤️💖💛 Natural - Vegan - Non GMO - Organic - Palm Oil-Friendly - Sustainable  #perth #ecofriendly #natural #sheabutter #shoplocal #handmade #skincare #vegan #sustainable #retro #perthisok #love #madewithlove #soycandles #candles #workshopperth #workshop #shoplocalperth #perthorganic  #beauty #sustainable #ecofriendly #organic #organicskincare #naturalskincare #afterpay #ourperth #fremantle #freolife #perthlife #perthvegan #fremantlestory
Habt ihr davon schon gehört? Ab dem 9. Mai soll es diese Produkte von Treaclemoon geben... Die Farbe der Produkte soll auch schwarz sein. . Was haltet ihr davon? . #treaclemoon #thatmisteryone #mistery #black #körpermilch #duschcreme #handcreme #sheabutter
Glow in the dark.  When you use our products, even the dark has nothing on you.  ALL YOU DO IS GLOWWWWWWWWWWW.  Spot the #leemeraldangels in the picture.  Please send us a DM to order or go to www.leemeraldnaturals.com to place your orders.  You know you CAN'T afford not to glow in the dark. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
The best way to know what ingredients are in your body products is to make your own. #repost @theinspiredlittlepot with @get_repost ・・・ These luscious, smooth and silky Solid Moisturising Bars are a favourite of mine. If you have a spare 5-10 minutes, some beeswax, shea butter and coconut oil then you’re just about set 🌼 .. Recipe in #theinspiredlittlebook Ingredients via link in bio .. #mothersdaygiftideas #naturalrecipes #diygifting #notoxins #sheabutter #beeswax #coconutoil #essentialoils #livealifelesstoxic
Hello les beaux jours arrivent on va pouvoir sortir les sandales et laisser nos pieds respirer 👣 L'utilisation régulière du beurre de karité sur les pieds de préférence le soir au coucher vous garantie douceur et nutrition intense.... Fini les pieds secs et rugueux#karitépur#soinnaturel#angyskarite#sheabutter#naturalskincare#organicrawsheabutter#paris#soinpieds#soinhydratant...
ENVY ( honey birdette )  Pink pepper & pomegranate soy massage candle Inspired by the deep sensuality of the pomegranate this alluring blend combines with the sweet fruity notes of pink pepper the result? Sherbety heaven! ( this amazing candle is also infused with nurturing sweet almond oil, cosmetic grade soy,jojoba oils,coconut oil,beeswax,sunflower oil,vitamin E,hemp seed oil,essential oils for aroma & Shea butter ) OMG this candle is everything ❤️ #honeybirdette #honeybirdetteaddict #honeybirdettelovers #massagecandle #pomegranate #pinkpepper #cosmeticgradesoy #jojobaoil #coconutoil #vitamine #sheabutter #beeswax #essentialoils #sweetalmondoil #sunfloweroil #hempseedoil #sensualseduction #candle #tattooedwomen #tattoo #femalebody #candleaddiction #omg #sexy #damn #massageoilcandle #envy
AFRICAN BLACK SOAP.  15000/= only  Great for eczema and dry skin, it is a very healing and moisturizing soap due to the addition of ripen banana, vitamin E and plantain skin.  Corrects and tones the complexion Improves skin conditions such as oily skin Dry skin Dark spots Wrinkles Acne Eczema and Psoriasis  Helps with fading scars  This is a wonderful natural soap that delivers.  Call/WhatsApp 0782318824 #africanblacksoap #blacksoapmagic #africanblacksoapshampoo #supersoftandsmoothskin #cocoapods #sheabutter #castroloil #africansoap
Join the 3 tycoons tonight by 8pm on Inspiration fm 92.3 as they tell you about #wellness and #bmt. The Program on IFM 92.3 is Wives Roundtable and the discussion tonight is on cultivating a Healthy Lifestyle right from the Cradle. Be sure to tune in by 8pm tonight on 92.3fm...Ciao!  #bmt #capelliparlour #shea_baby_butter #wivesroundtable #sheabutter #sheababy #adenikeselah #islanders #lekkimums #lekkidads #lekkiparents #lagosstategovernment #lagosstate #lagosmainland #lekkiphaseone #lekki #saturday #funweekend #aprilborn #worshipper #sheacottage #shealagos #girlpower #girlconnections #mummyceo #mompreneur
*Limited edition* lipmatte by Fever Glam 🔥 . Kaler memang ohsem sangat-sangat. Bakal launch lagi dua minggu. Lepas ni tak keluar dah tau. Memang kali ni je khas untuk pengguna *Fever Glam* ❤️ . Pre-order sekarang dengan harga RM36/pcs 😍 . Whatsapp 0172906179 untuk order 😘
*Limited edition* lipmatte by Fever Glam 🔥 . Kaler memang ohsem sangat-sangat. Bakal launch lagi dua minggu. Lepas ni tak keluar dah tau. Memang kali ni je khas untuk pengguna *Fever Glam* ❤️ . Pre-order sekarang dengan harga RM36/pcs 😍 . Whatsapp 0172906179 untuk order 😘
*Limited edition* lipmatte by Fever Glam 🔥  Kaler memang ohsem sangat-sangat. Bakal launch lagi dua minggu. Lepas ni tak keluar dah tau. Memang kali ni je khas untuk pengguna *Fever Glam* ❤️ Pre-order sekarang dengan harga RM36/pcs 😍  Whatsapp 0172906179 untuk order 😘
好多人問點解要揀香薰按摩蠟燭🤔 因為每晚返到屋企臨訓前最中意點起香薰蠟燭~ 熄哂啲燈順便省下電🤣(好師奶) 放下空或者諗下野 唔開心又中意熄哂燈咁諗住蠟燭d火🕯 覺得好治癒🤫 出面名牌蠟燭賣到咁貴 平果d又冇香味咁... 加上有次另一半買左枝薰衣草按摩油幫我按背同腳 果晚即刻勁好訓😭 平時訓下都會扎醒下 所以就決定自己整spa candle 除左係香薰蠟燭仲可以塗上身做lotion或者按摩油 一次滿足三個願望☺️ 反覆咁試左幾個月終於成功 其實花唔少心機時間同精神 不過我都冇諗過要賣到佢好貴去賺錢 只係想分享下我中意既野比大家 成份更天然更放心 又唔洗捱貴蠟燭😚 大家多多支持喔😆 遲d再分享點解叫10pm🤔雖然唔難估🧐
Máme novinky ve složení 😊 a vychytali jsme i aroma 🙃. Přidali jsme víc kakaového másla, takže nově všechny krémy krasne voní po čokoládě 🍫😋 a protože 🌞 už ma grády 🌡, tak jsme přidali malinový olej, který ma SPF 30 😎. Všichni, co od nás mate krém a "aroma" Vám vadilo, tak se ozvěte, dáme Vám nový🤗. Bylo to způsobeno avokadovym 🥑a olivovym olejem, ale oba mají velice blahodárné účinky na pleť, tak jsme je nechtěli vyřadit 🤔 #pnbm #zadnachemie #jencistapriroda #tynejlepsiingredience #proviujentonejlepsi #💯%bio #cacao #sheabutter #cocosoil #zadnyplast #setrimeprirodu #nochemicals #purenature #noplastic #vsebio #noveslozeni #newreceipe #smellslikechocolate #🌳
Máme novinky ve složení 😊 a vychytali jsme i aroma 🙃. Přidali jsme víc kakaového másla, takže nově všechny krémy krasne voní po čokoládě 🍫😋 a protože 🌞 už ma grády 🌡, tak jsme přidali malinový olej, který ma SPF 30 😎. Všichni, co od nás mate krém a "aroma" Vám vadilo, tak se ozvěte, dáme Vám nový🤗. Bylo to způsobeno avokadovym 🥑a olivovym olejem, ale oba mají velice blahodárné účinky na pleť, tak jsme je nechtěli vyřadit 🤔 #pnbm #zadnachemie #jencistapriroda #tynejlepsiingredience #proviujentonejlepsi #💯%bio #cacao #sheabutter #cocosoil #zadnyplast #setrimeprirodu #nochemicals #purenature #noplastic #vsebio #noveslozeni #newreceipe #smellslikechocolate #🌳
I've been talking about sustainability in stories lately - I believe that a reverence for our earth is fundamental, and that a shift truly begins when decide to nurture and look after our planet. Promoting the value of botanicals, in a sustainable way, is a way that we hope to have an impact. Some African botanicals are actually used for charcoal and cut down, since they are valued for energy purposes, but when we use sustainable by products (fruits) there's more incentive to protect them. Going a step further, nurturing is about replanting and taking a regenerative approach. The late Kenyan Wangari Maathai is such an inspiration in this field, and in the future I too hope to get to a point where we can also fuel tree replanting initiatives. #sustainability #newbrand #purpose
BODY SCRUB HARUM MACAM PERFUME . Body scrub teami dibuat dr 100% bahan semulajadi. organic oat dan organic brown sugar ditambah dengan garam himalaya. . wangian dari essential oil dan digaul rata dengan minyak yang sangat banyak manfaan untuk kulit.  butter pun kami guna 2 jenis tau.. ditambah kelopak bunga teami.. . Teami natural tak tambah air sebab kami nak bebas bahan pengawet 100% jadi 250g yang awak dapat memang 100% pure no dilute.  nak guna ambil sikit add air gaul2 sapu di badan. . memang best sgt kesan after scrub tu.  fuhh best 😍🤗 . Body scrub teami special diblend dengan tangan, 🌸 Menggunakan bahan mentah 100% natural. 🌸 Bebas pengawet dan pewarna tiruan. 🌸 5 jenis carrier oil yang digunakan semuanya 100% pure - tidak dicairkan. 🌸 3 jenis essential oil pun semua 100% pure. 🌸 Tidak dicairkan dengan air jadi guna perlu tambah air. 🌸 RM35/ 250G, Tahan 2-4 bulan setiap jar. . #teamibodyscrub #naturalscrub #beautyscrub #purearganoil #handmadescrub #beautyproduct #scrubcantik #bodyscrub #naturalskincare #semulajadi #produksemulajadi #produknatural #sheabutter #mangobutter #pureessentialoil #jerawatbadan #selulit #homemadesoap #homemadeproduct #bebasmerkuri #produkbebaskimia #jeragat #homemadeskincare #parut #gatal #eczema #produkhomemade

Loading