Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#shabu

Posts tagged as #shabu on Instagram

140.839 Posts

อร่อยดีนะ น้ำจิ้มซีฟู้ดคือดี 👍🏻😋 #กินแหลชาบู&จิ้มจุ่มbyตำแหล #อร่อย #delicious #deliciousfood #shabu @a_supachai1 @kiigg_ @pleja2pm @karnnie @ton_yuttana
ขอแบบเน้...อีกจาน #kanimpangpong #suki #shabu #mahachai #samutsakhon
ทำไมซุปไม่ชมพู(เย็นตาโฟ)เหมือนในโฆษณา...ห๊ะ!!!#shabu 🍥🍥🍥
สายชาบูตรงมาที่ชาบูเคียวกันได้เลยค่า  หิวอ่อนๆ ก็มีเมนู A la carte ให้บริการนะคะ  ขอขอบคุณรูปจาก Canopyด้วยค่ะ 📍ร้านชาบูเคียว ตั้งอยู่ในโครงการ canopy ระหว่างซอยเอกชัย 85-87 🚗 ที่จอดรถสะดวกสบายสำหรับลูกค้ากว่า 200คัน  มานะ เก๊ารออยู่.... สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ ☎️ 080-596-6554 ☎️ 088-565-5954 #canopy #shabu #shabukyo #ชาบูเอกชัย #ชาบูบางบอน #บุฟเฟต์ชาบู #น้ำดำ #เอกชัย #บางบอน
Shabuuuu!!! อุทิศแด่หมู 14 ถาดในท้องมะวาน 🐷🐽
Korean... #shabushabu #samgyupsal #koreanbbq
Food is not just eating energy. It's an experience. 😆😆
thanks for the shabu dinner @beauty_by_valerie :) first try of the honeymee after. #fatlife #letsgo
정말이지 내사랑😭😭이번주 만 세번 째인데 과장없이 매일 먹을수있을거같은 홀릭😂 . . #샤브샤브#훠궈#핫팟#먹스타그램#맛점#hotpot#shabuzen#shabu#food#topfoodnews
Pagi guys... Yun nikmati hidangan korea ala Sam Jin Ju korean Bbq, menu baru yg satu ini wajib banget untuk dicoba ya guys😘. . Paket shabu yg  ini emang jg bsa di pesan skrng ko, mantap jg guys, pas jg disantap hangat-hangat😉..serta dipadukan dengan sayur yang pastinya selalu fresh. pokoknya recommended bgd nih sambil nongkrong dengan teman, pacar dan keluarga juga. . Tunggu apa lagi?? yuk langsung aja ke jalan Taman Kopo Indah II Blok F4 No.3 Bandung(sebelah Lion Parcel/seberang Indomaret). . Ditunggu kedatangannya ya😁😘. . .lebih hemat, Promo SOFT OPENING 20% bisa dinikmati sekarang. laper?? Yuk ke SJJ resto ajaa😘  #samjinju #koreanbbq #koreanresto #familyresto #bbq #foodie #foodstagram #igfood #foodmania #pork #beef #tenderloin #beeftenderloin #samgyeopsal #bulgogi #bap #wooseoul #dalgbulgogi #woosamgyeob #koreanbeef #koreanfood #foodporn #promo #softopening #shabu #shabushabu #bandung #2018
Pagi guys... Yun nikmati hidangan korea ala Sam Jin Ju korean Bbq, menu baru yg satu ini wajib banget untuk dicoba ya guys😘. . Full Set Shabu Shabu ini emang bikin kenyang bgd nih guys, porsi yg pas bgd untuk disantap berdua..serta dipadukan dengan sayur yang pastinya selalu fresh. pokoknya recommended bgd nih sambil nongkrong dengan teman, pacar dan keluarga juga. . Tunggu apa lagi?? yuk langsung aja ke jalan Taman Kopo Indah II Blok F4 No.3 Bandung(sebelah Lion Parcel/seberang Indomaret). . Ditunggu kedatangannya ya😁😘. . .lebih hemat, Promo SOFT OPENING 20% bisa dinikmati sekarang. laper?? Yuk ke SJJ resto ajaa😘  #samjinju #koreanbbq #koreanresto #familyresto #bbq #foodie #foodstagram #igfood #foodmania #pork #beef #tenderloin #beeftenderloin #samgyeopsal #bulgogi #bap #wooseoul #dalgbulgogi #woosamgyeob #koreanbeef #koreanfood #foodporn #promo #softopening #shabu #shabushabu #bandung #2018
Tunggu apa lagi?? yuk langsung aja ke jalan Taman Kopo Indah II Blok F4 No.3 Bandung(sebelah Lion Parcel/seberang Indomaret). . Ditunggu kedatangannya ya😁😘. laper?? Yuk ke SJJ resto ajaa😘  #samjinju #koreanbbq #koreanresto #familyresto #bbq #foodie #foodstagram #igfood #foodmania #pork #beef #tenderloin #beeftenderloin #samgyeopsal #bulgogi #bap #wooseoul #dalgbulgogi #woosamgyeob #koreanbeef #koreanfood #foodporn #promo #softopening #shabu #shabushabu #bandung #2018
Vegetables. Slurp!! #shabuichi
ในส่วนของมื้อเช้า โรงแรมเป็นแบบชาบู #คือดี #shabu #breakfast #papawhalehotel #taipei
It’s Friday and I know what all you shabu fans are craving😏 come by on this beautiful day to satisfy your craving! . . . . #nabe #sf #craving #food #yummy #shabu #beef #restaurant #love #eat #nabemono
No matter what day you’re going..... Cochabu vibes will follow! We are here for your pre party and healing needs! #cochella #2018 calshabucm #calshabu #shabu #costamesa #beef #sake #beer #japanese #traditionalcuisine #100eats #swishswish #foodporn #healthy #fresh #tagafriend photo cred: @squigglejuice
🎉We are celebrating the anniversary of SLICE with our favorite people, YOU! 🎉 Starting Monday 4/23-4/26 at ALL 5 LOCATIONS . . In honor of another year of SLICE Shabu we are upgrading all protein sizes for free! (Unless you don't want free food, just let your server know😉) . . If you're still confused about what the size upgrade means, if you order 6 oz. of protein we will up you to 8 oz. for the same price! 🥘🥘 (Share plates are not valid for this offer) Can't wait to see you all there!

Loading