Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#rezekianak

Posts tagged as #rezekianak on Instagram

21.165 Posts

Work with ๐Ÿ’–.. alhamdulillah ๐Ÿ’ . #rezekianak #bungacantik #bungasabun #bandungjuara #handmade #kadopernikahan #homedecor #sedikittpberkah #mawarmerah #myhobystory #wanita #wangitahanlama .  Order by Wa 083113229656
Dalam banyak banyak wassep yang masuk tadi.  Kak mas terkesan betul dengan luahan kak Lin (bukan nama sebenar)  Katanya "akak ni kawen da lama. Anak da 3. Ade la tu satu hari suami gtau. Awak carik la Ape2 Product bagi Up semula t**** tu.  Ya Allah terkedu akak. Tu yang akak nak Try bconfident ni. Harap sangat dapat membantu"  Dalam rumah tangga bukan sahaja cinta. Tapi kekurangan pasangan kena lah terima sama. Kak mas pon Terase jugak lah sedih kak Lin tu. Ye la kan Kite Same2 fomfuan. Cubit peha kanan, peha kiri terasa. .  Ni kak mas nak pesan. Awak orang fomfuan. Tak kire belum kawen baru kawen, dah lama kawen. Tolong.. Tolong sangat jaga aset atas tu. Jangan dok sibuk jaga bunga jaga muka sampai aset hak atas tu lupa. .  Maluuuu Maluuuu plus sentap berkurun bila teman sebantal tego. Sentap tap tap!! .  Ape tunggu lagu. Nah cuba bconfident. Hari hari pakai baru gebus gitchewww ๐Ÿ˜‹ . . .  016 681 0844  016 681 0844  016 681 0844 . . . .  #rezekianak #bombshellbreastcream #payudarakecil #bconfidentadvance #pembesarpayudara #payudaramantap  #pinkladytestimoni #dianzvitamin #pinklady #payudaraindah #beezmall #bustup #krimpembesarpayudara #minyakbuluspapua #minyakbulus #bconfident #bodymantap #pembesarpayudara #alatpembesarpayudara #maskerpayudara #pengencangpayudara #payudarajatuh #vacumpayudara #bustupcream #bcteammas #payudaramontok  #susumaez #bellezacollagen #muabellaz #timkakmaskayakayajaya #suriafm
Life is great. Cheese makes it better... . . Mac n cheese (with chicken) Large : RM60.00 Medium : RM35.00 Small : RM18.00 . .  To order, kindly DM or whatsapp 0197715322 0197715322 0197715322  #khaylasoven #lasagnakl #lasagnasedapmurah #beeflasagna #chickenlasagna #shepardspiekl #shepardspie #beefshepardspie #chickenshepardpie #macaroniandcheese #macaroniandcheesekl #macncheesekl #mushroommacncheese #macncheesefingers #alhamdulillah #safliawynn #rezekianak
Akak manis ni da dapat dah. Dah dapat dah yang di tunggu tunggu . . ๐Ÿ’• . . . "BCONFIDENT ADVANCE"  Formula baru utk wanita yg inginkan payudara yg lebih mengancam dan menggoda. Kini anda akan tampil lebih yakin dan confident bila berhadapan dgn suami dan org lain. ๐Ÿ˜ . . New advance formula khas utk anda wanita yg mahukan aset lebih menawan, utk edition 2018 kali nie kita bawakan anda bconfident advance ๐Ÿ˜ ๐Ÿ”…Dengan penyerapan lebih sekata ๐Ÿ”…Ekstra haruman rose yg mengharum ๐Ÿ”…Melindungi kulit payudara dr bakteria ๐Ÿ”…lebih melembabkan dan menegangkan kulit ๐Ÿ”…new formulasi nano technology ๐Ÿ”…10x ganda lebih berkesan . . Wajib utk anda dapatkan bconfident advance skg juga! . . 016 681 0844  016 681 0844  016 681 0844 . . . .  #rezekianak #bombshellbreastcream #payudarakecil #bconfidentadvance #pembesarpayudara #payudaramantap  #pinkladytestimoni #dianzvitamin #pinklady #payudaraindah #beezmall #bustup #krimpembesarpayudara #minyakbuluspapua #minyakbulus #bconfident #bodymantap #pembesarpayudara #jusmontok #alatpembesarpayudara #maskerpayudara #pengencangpayudara #payudarajatuh  #bustupcream #bcteammas #payudaramontok  #susumaez #bellezacollagen #muabellaz #timkakmaskayakayajaya #suriafm . .  Jangan BIMBANG kerana ~B CONFIDENT~ tidak memberi apa2 KESAN SAMPINGAN!!!!malah ia adalah produk yang telah didaftarkan dengan KKM!!! JOM cuba ~B CONFIDENT~ !!!pikat hati yang tersayang
Assalamualaikum.. Dah kemam msw pagi ni ? Yang masih belum cuba lagi boleh PM sy.. . . Promosi ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Promosi ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Promosi ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . . Nak selit order Magic slimwhite ? magicslimwhite.com/60196610098  #pengedarsahmelaka #magicslimwhite #codmelaka #rezekianak #rezekidikongsikanbersama
Alhamdulillah rezeki anak , makasih bunda @annasyashaqueenanavisha voucernya sudah masuk dan maaf telat testimoni... Mudah2an slalu dilancarkan rezekinya..amin.. #akmaanindita #abdarrachmanaydinprawira #rezekianak
Sebelum Bobo mainin boneka hidup ๐Ÿ˜ปโค๏ธ๐Ÿ˜˜ Dad : GC DW Ganswed Vivaldy of Atharina  Mom : CH Gten Peony of Atharina  #mashallah #tabarakallah #alhamdulillah #assalamualaikum #love #kitty #kitten #kittensofinstagram #kittenoftheday #catsagram #cat #catsofinstagram #catoftheday #kucing #adorable #cutecat #lovely #beautiful #atharinacattery #rezekiallah #rezekianak
Alhamdulillah rezeki anak  #testimonikangjam #rezeki #rezekianak #bersyukur
New Beginning New Chapter New Career |โœ‰๏ธ| Rezeki Milik Allah |โœ‰๏ธ| Bila tiba masanya ia akan sampai jua |โœ‰๏ธ| Rezeki itu tidak pernah salah alamat |โœ‰๏ธ| Semua aturanNya lebih baik dan terbaik |โœ‰๏ธ| Kita hanya merancang tapi Allah menentukannya |โœ‰๏ธ| #rezekikahwin #rezekianak #rezekikeluarga #berkatdoasemua
Closing thx pa edo pa sadikin sudah boking perumahan di GIC ranca oray siap di gass #alhamdulillah #rezekianak#infoperumahanbdgcmhi#dpminim#trustland#gasland
Moist chocolate cake.. Untuk yg ke berapa kali pun tak ingat dah puan ni order..anak2 dia suka kek coklat..alhamdulillahh tqvm  #kekcoklat #moistchocolatecake #kekkedah #kekalorsetar #rezekianak #alhamdulillahh
BETUL KE LEPAS MANDI BUNGA KITA DAPAT TEMU JODOH? . โ™กMandi air bunga yang diamalkan dalam perubatan Melayu sekarang tidaklah menjadi kesalahan selagi tidak di iktikadkan yang ianya boleh mendatangkan sesuatu kemudaratan atau boleh mendatangkan sesuatu kemanfaatan, kerana kuasa berbuat demikian hanya ada pada Allah SWT sahaja. . โ™กMandi air bunga bukanlah perubatan Islam yang Rasulullah sarankan kepada para sahabat yang tidak menemui jodoh. Perkara ini tidak pernah berlaku di zaman Baginda. Ianya hanya datang dari tradisi perubatan orang-orang Melayu, yang mana kesahihannya bergantung kepada sejauh mana penggunaannya selagi tidak bercanggah dengan ajaran Al-Quran dan Al-Hadith. Jika bercanggah hendaklah dijauhkan. . โ™กSeeloknya perempuan yang terlibat perlu membaca setiap hari surah Yusuf dan menunaikan solat hajat, mudah-mudahan Allah SWT menganugerahkan kepadanya jodoh yang sesuai dengannya, Insya Allah. . Ooo..macam tu..kesimpulannya mandi bunga ini tidak salah jika ia dijalankan dengan menggunakan ayat-ayat Al Quran dan bukannya dari jampi serapah bomoh yang bukan-bukan. Namun jangan la kita PERCAYA 100% bahawa dengan mandi bunga ni confirm kita akan dapat jodoh. Anggaplah ia suatu ikhtiar dan usaha saja..lagipun usaha kan tangga kejayaan.. apa pun berserah je pada yang Maha Berkuasa..kerana ajal maut jodoh pertemuan tu kan rahsia ALLAH. . Allah tidak kejam. Dia Maha Menyayangi. Pasti Dia akan mendengar setiap doa dan rintihan kita sekaligus menghadiahkan jodoh yang terbaik untuk kita semua, InsyaAllah. . Lalui hidup ini dengan senyuman ok!! selamat mandi di bilik air!! Pastikan pintu ditutup sebelum mandi..huhuhu (U_U) . Whatsapp 018-3544955 . #assalamualaikum #aurapengasih #7bunga #seriwajah #ikhtiar #jodoh #rezeki #rezekianak #instaviral #instafamous #ctdk #mandibunga #hakakjual #hotstuffs #malaysiaboleh #syukurselalu #gegarvaganza #muzikmuzik #terapiinstagram
. Every success starts from a dreams My dreams come true In shaa Allah Aamiin ๐Ÿ”ฐ๐ŸŒพ .  #dama #mma #syukurselalu #yakindanpercaya #rezekimilikallah #rezekidrallah #rezekikuakantiba #murahrezekiku #rezekianak #syukrinatics #langkawi #anakjatikedah๐Ÿ”ฐ
Day 1 here...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #reheasalday #apc2017kkm  #rezekianak
And more... . Alhamdulillah.. . . Mac n cheese (with chicken) Large : RM60.00 Medium : RM35.00 Small : RM18.00 . .  To order, kindly DM or whatsapp 0197715322 0197715322 0197715322  #khaylasoven #lasagnakl #lasagnasedapmurah #beeflasagna #chickenlasagna #shepardspiekl #shepardspie #beefshepardspie #chickenshepardpie #macaroniandcheese #macaroniandcheesekl #macncheesekl #mushroommacncheese #macncheesefingers #alhamdulillah #safliawynn #rezekianak
Dalam banyak banyak wassep yang masuk tadi.  Kak mas terkesan betul dengan luahan kak Lin (bukan nama sebenar)  Katanya "akak ni kawen da lama. Anak da 3. Ade la tu satu hari suami gtau. Awak carik la Ape2 Product bagi Up semula t**** tu.  Ya Allah terkedu akak. Tu yang akak nak Try bconfident ni. Harap sangat dapat membantu"  Dalam rumah tangga bukan sahaja cinta. Tapi kekurangan pasangan kena lah terima sama. Kak mas pon Terase jugak lah sedih kak Lin tu. Ye la kan Kite Same2 fomfuan. Cubit peha kanan, peha kiri terasa. .  Ni kak mas nak pesan. Awak orang fomfuan. Tak kire belum kawen baru kawen, dah lama kawen. Tolong.. Tolong sangat jaga aset atas tu. Jangan dok sibuk jaga bunga jaga muka sampai aset hak atas tu lupa. .  Maluuuu Maluuuu plus sentap berkurun bila teman sebantal tego. Sentap tap tap!! .  Ape tunggu lagu. Nah cuba bconfident. Hari hari pakai baru gebus gitchewww ๐Ÿ˜‹ . . .  016 681 0844  016 681 0844  016 681 0844 . . . .  #rezekianak #bombshellbreastcream #payudarakecil #bconfidentadvance #pembesarpayudara #payudaramantap  #pinkladytestimoni #dianzvitamin #pinklady #payudaraindah #beezmall #bustup #krimpembesarpayudara #minyakbuluspapua #minyakbulus #bconfident #bodymantap #pembesarpayudara #alatpembesarpayudara #maskerpayudara #pengencangpayudara #payudarajatuh #vacumpayudara #bustupcream #bcteammas #payudaramontok  #susumaez #bellezacollagen #muabellaz #timkakmaskayakayajaya #suriafm
Alhamdulillah...x dan nk upload mggu ni punya order...mai2 kita kongsi sama na.. #healtyfood ๐Ÿ๐ŸŠ๐Ÿ‹๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ #rezekianak  #stayfit๐Ÿ’ช  #jomsihat  #maupm ๐Ÿ†๐Ÿ€๐Ÿƒ
Akak manis ni da dapat dah. Dah dapat dah yang di tunggu tunggu . . ๐Ÿ’• . . . "BCONFIDENT ADVANCE"  Formula baru utk wanita yg inginkan payudara yg lebih mengancam dan menggoda. Kini anda akan tampil lebih yakin dan confident bila berhadapan dgn suami dan org lain. ๐Ÿ˜ . . New advance formula khas utk anda wanita yg mahukan aset lebih menawan, utk edition 2018 kali nie kita bawakan anda bconfident advance ๐Ÿ˜ ๐Ÿ”…Dengan penyerapan lebih sekata ๐Ÿ”…Ekstra haruman rose yg mengharum ๐Ÿ”…Melindungi kulit payudara dr bakteria ๐Ÿ”…lebih melembabkan dan menegangkan kulit ๐Ÿ”…new formulasi nano technology ๐Ÿ”…10x ganda lebih berkesan . . Wajib utk anda dapatkan bconfident advance skg juga! . . 016 681 0844  016 681 0844  016 681 0844 . . . .  #rezekianak #bombshellbreastcream #payudarakecil #bconfidentadvance #pembesarpayudara #payudaramantap  #pinkladytestimoni #dianzvitamin #pinklady #payudaraindah #beezmall #bustup #krimpembesarpayudara #minyakbuluspapua #minyakbulus #bconfident #bodymantap #pembesarpayudara #jusmontok #alatpembesarpayudara #maskerpayudara #pengencangpayudara #payudarajatuh  #bustupcream #bcteammas #payudaramontok  #susumaez #bellezacollagen #muabellaz #timkakmaskayakayajaya #suriafm . .  Jangan BIMBANG kerana ~B CONFIDENT~ tidak memberi apa2 KESAN SAMPINGAN!!!!malah ia adalah produk yang telah didaftarkan dengan KKM!!! JOM cuba ~B CONFIDENT~ !!!pikat hati yang tersayang
Biar tak lawa tp hati mau ikhlas.. Hihi.. Moga ku bahagia bersama suami dan anak ku.. #ryunamar #anakawal3hari  #modeltudungstore_raya2018  #rezekianak

Loading