Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#prizeren

Posts tagged as #prizeren on Instagram

11.497 Posts

Isaiah 40:28-31 Nuk e di ti, vallë, nuk e ke dëgjuar? Perëndia i përjetësisë, Zoti, krijuesi i kufijve të tokës, nuk mundohet dhe nuk lodhet, zgjuarësia e tij është e panjohshme. Ai i jep forcë të lodhurit dhe rrit fuqinë e të këputurit. Të rinjtë mundohen dhe lodhen, të rinjtë e zgjedhur me siguri pengohen dhe rrëzohen, por ata që shpresojnë te Zoti fitojnë forca të reja, ngrihen me krahë si shqiponja, vrapojnë pa u lodhur dhe ecin pa u lodhur.  #kosovë #shqip #prishtine #gjakove #prizeren #tetov #shkup #tirane #kosova #ungjilli #dashuri #bibla
Don’t mess with Albainan🇦🇱 #bmw #albania #kosovo #hibpetrol #prishtina #gjilan #ferizaj #prizeren @marakli_tkerreve
Arabia Saudite ka një popullatë prej 31 milion banorësh. 91% e tyre kurrë nuk e kanë dëgjuar ungjillin.  Le ti lutemi Zotit për dyer të hapura dhe dërgim misonarësh në këtë vend. #kosovë #shqip #prishtine #gjakove #prizeren #tetov #shkup #tirane #kosova #ungjilli #dashuri #bibla
👉Carub Turbo Led 👉Fuqia 3800Lumens 👉Qendrueshmeria 30,000 orë 👉Shikueshmëri perfekte në çdo kohë #ferizaj #prishtine #gjilan #prizeren #kosova #xenon
👉Photon D1S 👉Fuqia:6000K dhe 8500K 👉Qendrueshmëri afatgjate 👉Origjina:MADE IN GERMANY #ferizaj #prishtine #gjilan #prizeren #kosova #xenon #led
albanian_muslim
SmiLe Askim❤️. #smile #hairstyle  #rahovec #prizeren whats up 🙋🏻‍♂️
#prishtina  #podujeva #prizeren  #ferizaj  #peja

Loading