Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#laraalana

Posts tagged as #laraalana on Instagram

508.593 Posts

. Si Ungu yg ajaib.. . Si Ungu ni namanya Oil Free Hydrating Gel..nama manjanya OFHG ๐Ÿ˜‰. . Thanks to abam hensem ni sudi share testimoni sdri.. . . Ajaib kan si ungu ni.. Dgn izin Allah, abam ni dh kembali hensem setelah mengalami masalah jerawat yg agak kronik. . . Bulan ni ada promo best OFHG ni.. Klu nak cuba dulu pun bleh.. Just pm, nnt sy bg free trial.. . . Ni adalah antara kebaikan OFHG ni..klu nk list semua mmg sampai mlm pun x abis ๐Ÿ˜‚. . ๐ŸŒผdapat melembapkan kulit wajah tanpa membuatkan kulit bertambah berminyak ๐ŸŒผdapat control/pengeluaran minyak ๐ŸŒผsebagai cooling gel selepas berjemur kat matahari sbb ia juga sejuk bila di sapu pd wajah ๐ŸŒผ Meredakan radang iaitu seperti kulit yang cepat merah2 atau jerawat yang merah2 ๐ŸŒผ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat ๐ŸŒผ meredakan kulit wajah yang mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi Mercury dan HYdroquinone ( produk pengelupasan) . Nak: ๐Ÿ‘‰free postage ๐Ÿ‘‰free smple ๐Ÿ‘‰free consultation ๐Ÿ‘‰witihin budget??? . Lekaih wasap Kak Sha yea๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/60192652788/mkig  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#like4likes#marykaykualalumpur#marykayselamat#marykaykelantan#marykaypahang
Oil Free Hydrating Gel . .  Kulit anda berminyak? Sensitif ? Kemerah-merahan? Jangan risau.Oil free hydrating gel boleh menolong anda๐Ÿ˜. . Kenapa? . . Gel ungu ini sangat ringan, tidak melekit dan cepat je meresap ke dalam kulit anda. Jika kulit anda rasa tidak selesa dan terlalu berminyak, pasti anda akan menyukainya sebab ia akn control minyak drp keluar berlebihan. . Selain itu,ia akan meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone. . . Gel ni mmg best sgt . Saya akan menggunakan nya dua kali sehari siang dan malam. Ia adalah supplement yang dipakai selepas moisturiser. .  Nak: ๐Ÿ‘‰free postage ๐Ÿ‘‰free smple ๐Ÿ‘‰free consultation ๐Ÿ‘‰witihin budget??? . Lekaih wasap Kak Sha yea๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/60192652788/mkig  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#like4likes#marykaykualalumpur#marykayselamat#marykaykelantan#marykaypahang #siscubasistry
Happy luncheon uollss๐Ÿค—  Korang lunch ape tu? . Meh sis nk share cket.. Umpama Nasi Dan Lauk? ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ Bagai Kumbang Dan Bunga. . Cukup tak kalau kita makan nasi sahaja tidak berlauk ? . Jawapannya mesti TIDAK kan? โ˜บ Konfem awak ingin menambah lauk pauk & sebagainya. Belum cerita lagi pencuci mulut selepas makan. Nak nak buah & kuih manis manis. . Sebab tu bila sy selalu follow up customer, Sy suggestkan untuk add on supplement seperti serum. Nak cantik kannn... ๐Ÿ˜„ Kulit muka nak pakai sepanjang hidup. . Begitu jugak cara kita menjaga kulit wajah.  Pencuci muka sahaja tidak cukup untuk mendapatkan kulit yang sihat sempurna dimana kulit memerlukan baja pada wajah yang mencukupi dan saling melengkapi.. gituu haa.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Contohnya ada penyegar, pelembap, supplement, dan lain lain .. . Nak dapatkan konsultasi penjagaan wajah secara percuma? Jom set date atau PM Rye ๐Ÿ˜  Love Raihanna/rye 0126806414  #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesfromme #marykaysabah#marykaybest #marykayno5 #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypenang #marykaykedah#marykayseremban #beautyconsultant #malaysia#sideincome #studentathlete
Shade Dough Lip Bait Code : ALL NEW COLORS  Price : rm55 (exc post)  To purchase, whatsapp : 0177088140  Hurry, Get yours now. #shadedough #shadedoughbyhaniszalikha #shadedoughlipbait #lipbait #shalicious #beautysecret #cshine #aafiyah #arifjiwaasyraf #laraalana #yusufiskandar #bujibuchempel
This is Brownie points. So tempting ๐Ÿซ  Shade Dough Lip Bait Code : ALL NEW COLORS  Price : rm55 (exc post)  To purchase, whatsapp : 0177088140  Hurry, Get yours now. #shadedough #shadedoughbyhaniszalikha #shadedoughlipbait #lipbait #shalicious #beautysecret #cshine #aafiyah #arifjiwaasyraf #laraalana #yusufiskandar #bujibuchempel
ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’  ANAK lena dengan HABBASYI OIL.. . . . ANAK KENYANG dengan HABBASYI OIL.. . . . HABBASYI OIL pasti tidak akan mengecewakan anda yang menyusu anak.. Susu yang LAZAT, PEKAT DAN BANYAK mampu menampung bayi yang makin membesar.. . . . MUDAH dimakan dengan bentuk kapsul.. . . . 100% ASLI.. . . . Dapat membantu kesihatan ibu terutama yang dalam pantang.. . . . Boleh dimakan oleh lelaki , wanita dan kanak-kanak seawal 5 tahun.. . . . Berminat Whatsapp sekarang 013-2677684:  RM 50- 1 botol =210 kapsul  RM 65- 2 botol =210+75 kapsul  RM100-3 botol= 210+210+75 kapsul  FREE POSTAGE. follow my ig @qaireenizzzara @qaireenizzzara @qaireenizzzara  #freepostage#sayajualhabbaayioil #ibuberpantang#sayajualminyakzaitun #habbasyioil #habbasyioil#milkbooster #milkboostermalaysia#makanansunnah  #kesihatan#freepostage#belimakan#singapore#sunahmakanan#sayasuka#laraalana#susuibupekat#susubadanmeriah  #sususelajupeluru#tambahsusubadan  #tambahsusu#malaysia#susuibupekat#brunei#susuibususuterbaikdidunia#aventmurah#susuibu#ikhtiar#barangbabymurah#produksunnah#ibuhamil#ibumengandung
ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’  Habbasyi Oil + Minyak Zaitun  Berminat Whatsapp  013-2677684.  RM 50 - 1 botol  RM100 - 2botol  210 kapsul FREE POSTAGE. follow my ig @qaireenizzzara @qaireenizzzara @qaireenizzzara  #sayajualhabbaayioil#sayajualcaliph#sayajualminyakzaitun #habbasyioil#makbuyung  #milkbooster#makanansunnah  #makanbeli#belimakan#sunahmakanan#sayasuka#freepostage#susuibupekat#susubadanmeriah #sususelajupeluru #tambahsusubadan#tambahsusu#susuibu#susuibupekat#laraalana#susuibususuterbaikdidunia#avent#ramadhan#brunei#malaysia#barangbabymurah#singapore#produksunnah#klinikibudananak#putrajaya
Shade Dough Lip Bait Code : ALL NEW COLORS  Price : rm55 (exc post)  To purchase, whatsapp : 0177088140  Hurry, Get yours now. #shadedough #shadedoughbyhaniszalikha #shadedoughlipbait #lipbait #shalicious #beautysecret #cshine #aafiyah #arifjiwaasyraf #laraalana #yusufiskandar #bujibuchempel
ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’  ANAK lena dengan HABBASYI OIL.. . . . ANAK KENYANG dengan HABBASYI OIL.. . . . HABBASYI OIL pasti tidak akan mengecewakan anda yang menyusu anak.. Susu yang LAZAT, PEKAT DAN BANYAK mampu menampung bayi yang makin membesar.. . . . MUDAH dimakan dengan bentuk kapsul.. . . . 100% ASLI.. . . . Dapat membantu kesihatan ibu terutama yang dalam pantang.. . . . Boleh dimakan oleh lelaki , wanita dan kanak-kanak seawal 5 tahun.. . . . Berminat Whatsapp sekarang 013-2677684:  RM 50- 1 botol =210 kapsul  RM 65- 2 botol =210+75 kapsul  RM100-3 botol= 210+210+75 kapsul  FREE POSTAGE. follow my ig @qaireen_qaisa  @qaireen_qaisa  @qaireen_qaisa  #freepostage#sayajualhabbaayioil #ibuberpantang#sayajualminyakzaitun #habbasyioil #habbasyioil#milkbooster #milkboostermalaysia#makanansunnah  #kesihatan#freepostage#belimakan#singapore#sunahmakanan#sayasuka#laraalana#susuibupekat#susubadanmeriah  #sususelajupeluru#tambahsusubadan  #tambahsusu#malaysia#susuibupekat#brunei#susuibususuterbaikdidunia#aventmurah#susuibu#ikhtiar#barangbabymurah#produksunnah#ibuhamil#ibumengandung
ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’  Habbasyi Oil + Minyak Zaitun  Berminat Whatsapp  013-2677684.  RM 50 - 1 botol  RM100 - 2botol  210 kapsul FREE POSTAGE. follow my ig @qaireen_qaisa  @qaireen_qaisa  @qaireen_qaisa  #sayajualhabbaayioil#sayajualcaliph#sayajualminyakzaitun #habbasyioil#makbuyung  #milkbooster#makanansunnah  #makanbeli#belimakan#sunahmakanan#sayasuka#freepostage#susuibupekat#susubadanmeriah #sususelajupeluru #tambahsusubadan#tambahsusu#susuibu#susuibupekat#laraalana#susuibususuterbaikdidunia#avent#ramadhan#brunei#malaysia#barangbabymurah#singapore#produksunnah#klinikibudananak#hujungminggu
Assalamualaikum n selamat tengah hari ๐Ÿ˜‰ . PALAZZO AMEENA EXCLUSIVE  Harga RM55  Free pos to SM Add rm5 to SS  SIZE : S M L XL  CIRI -CIRI PALAZZO AMEENA . โœ…Material Premium Como Creepe โœ…Cutting Bootcut โœ…Warne yang menarik โœ…kain jenis tidak berbulu โœ…warne tidak luntur โœ…Tidak panas โœ… Tidak jarang . Berminat wasap zatie ๐ŸŒˆ โฌ‡โฌ‡โฌ‡ WhatsApp +6017-5244269 . #sayajualonline #sayajualjeans #jeansmurah #jeansmurahmalaysia #seluarjeansmalaysia #seluarmurah #seluarmurahmalaysia #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #sayajualpalazzo #ruangrezekihanania #moodrepublik #noradanish #laraalana #jombelidengansaya #jomfollow #joggerpantsmurah #murahmalaysia #zatiemkjual #zatiemkniaga #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bajuonline #kedaibajumurah #bajuonline #onlineshop #onlineboutiques #instahopmurah #terapiinstagram #igers #igersmalaya
#assalamualaikum . . Ig anda krik krik?? Takde respon?? Jom dapatkan review slot dari kakak sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Paid/gift review dibuka sekarang.. Dm for details.. . . . . . . . . . #freereview #paidreview #giftreview #ajimaura #terapiinstagram #tbhajim #sayajual #bisnesonline #lovera #lentikdara #shaklee #nuraysa #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #panamadancechallenge #musically #bazarpaknil #neelofa #noradanish #fattzura #fattahamin #fazura #laraalana #smulemalaysia #reviewmalaysiamurah
Ramai nya yg nk gebus gebas , ...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ benda bila dah menjadi, laris macam goreng pisang .... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ NAK PUTIH SATU BADAN TAPI TAKUT INJECTION ??? . Macam mana tu ? Meh rapat-rapat kita nak citerr  Memperkenalkan.. ************************************************ "BOOSTER WHITENING BY NSHHAZ BEAUTY" ************************************************ "Dengan 3 kapsul je dah nampak kesan  kulit makin gebu , parut jerawat makin pudar , jerawat dah mula segan nak naik , kulit dah tak berminyak kalau tak , tak sampai tengahari minyak kat muka dah boleh goreng ikan senggugut pun dah takde.. period makin lancar. Memang berbaloii"๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’ Beribu testimoni yang berjaya jom cuci mata kat ig kak teeha ๐Ÿ˜˜ ******************************************************************* Antara kelebihan BOOSTER WHITENING NSHHAZ BEAUTY dari produk lain : โคKenapa booster whitening laku keras??โค . ๐Ÿ“ŒBooster whitening dapat memutihkan 5x ganda daripada kulit asal ๐Ÿ“ŒMakan 1 hingga 3 kapsul dah ada kesan , kulit makin cerah , Jerawat parut  semua boleh hilang ๐Ÿ“ŒMakan 1 biji Untuk 4hari .. Xpayah mkn tiap2 hari mcm suppliment lain . ๐Ÿ“ŒSesuai untuk org nak cantik tapi MALAS haha ๐Ÿ“ŒBebas kimia , HALAL dan bertaraf kan GMP DAN LULUS KKM ๐Ÿ“ŒResdung / ekzema / kulit sensitif ๐Ÿ“ŒBeribu testimoni berjaya dan menjadi bualan ramai ๐Ÿ“ŒMilk booster untuk ibu yang menyusukan anak ======================================= ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW  #nshazzboosterwhiteningmurah #boosters #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteingpremium #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningsabah #sayajualboosterwhitening #nursajat #amyrarosli #fashasandha #vivyyusof #laraalana #shca #izaraaishah #aaishahdhiarana
Ramai nya yg nk gebus gebas , ...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ benda bila dah menjadi, laris macam goreng pisang .... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ NAK PUTIH SATU BADAN TAPI TAKUT INJECTION ??? . Macam mana tu ? Meh rapat-rapat kita nak citerr  Memperkenalkan.. ************************************************ "BOOSTER WHITENING BY NSHHAZ BEAUTY" ************************************************ "Dengan 3 kapsul je dah nampak kesan  kulit makin gebu , parut jerawat makin pudar , jerawat dah mula segan nak naik , kulit dah tak berminyak kalau tak , tak sampai tengahari minyak kat muka dah boleh goreng ikan senggugut pun dah takde.. period makin lancar. Memang berbaloii"๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’ Beribu testimoni yang berjaya jom cuci mata kat ig kak teeha ๐Ÿ˜˜ ******************************************************************* Antara kelebihan BOOSTER WHITENING NSHHAZ BEAUTY dari produk lain : โคKenapa booster whitening laku keras??โค . ๐Ÿ“ŒBooster whitening dapat memutihkan 5x ganda daripada kulit asal ๐Ÿ“ŒMakan 1 hingga 3 kapsul dah ada kesan , kulit makin cerah , Jerawat parut  semua boleh hilang ๐Ÿ“ŒMakan 1 biji Untuk 4hari .. Xpayah mkn tiap2 hari mcm suppliment lain . ๐Ÿ“ŒSesuai untuk org nak cantik tapi MALAS haha ๐Ÿ“ŒBebas kimia , HALAL dan bertaraf kan GMP DAN LULUS KKM ๐Ÿ“ŒResdung / ekzema / kulit sensitif ๐Ÿ“ŒBeribu testimoni berjaya dan menjadi bualan ramai ๐Ÿ“ŒMilk booster untuk ibu yang menyusukan anak ======================================= ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW  #nshazzboosterwhiteningmurah #boosters #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteingpremium #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningsabah #sayajualboosterwhitening #nursajat #amyrarosli #fashasandha #vivyyusof #laraalana #shca #izaraaishah #aaishahdhiarana
Ramai nya yg nk gebus gebas , ...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ benda bila dah menjadi, laris macam goreng pisang .... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ NAK PUTIH SATU BADAN TAPI TAKUT INJECTION ??? . Macam mana tu ? Meh rapat-rapat kita nak citerr  Memperkenalkan.. ************************************************ "BOOSTER WHITENING BY NSHHAZ BEAUTY" ************************************************ "Dengan 3 kapsul je dah nampak kesan  kulit makin gebu , parut jerawat makin pudar , jerawat dah mula segan nak naik , kulit dah tak berminyak kalau tak , tak sampai tengahari minyak kat muka dah boleh goreng ikan senggugut pun dah takde.. period makin lancar. Memang berbaloii"๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’ Beribu testimoni yang berjaya jom cuci mata kat ig kak teeha ๐Ÿ˜˜ ******************************************************************* Antara kelebihan BOOSTER WHITENING NSHHAZ BEAUTY dari produk lain : โคKenapa booster whitening laku keras??โค . ๐Ÿ“ŒBooster whitening dapat memutihkan 5x ganda daripada kulit asal ๐Ÿ“ŒMakan 1 hingga 3 kapsul dah ada kesan , kulit makin cerah , Jerawat parut  semua boleh hilang ๐Ÿ“ŒMakan 1 biji Untuk 4hari .. Xpayah mkn tiap2 hari mcm suppliment lain . ๐Ÿ“ŒSesuai untuk org nak cantik tapi MALAS haha ๐Ÿ“ŒBebas kimia , HALAL dan bertaraf kan GMP DAN LULUS KKM ๐Ÿ“ŒResdung / ekzema / kulit sensitif ๐Ÿ“ŒBeribu testimoni berjaya dan menjadi bualan ramai ๐Ÿ“ŒMilk booster untuk ibu yang menyusukan anak ======================================= ๐Ÿ‘‰www.wasap.my/601117884661/BW  #nshazzboosterwhiteningmurah #boosters #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteingpremium #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningsabah #sayajualboosterwhitening #nursajat #amyrarosli #fashasandha #vivyyusof #laraalana #shca #izaraaishah #aaishahdhiarana
โ€ผ๏ธSALE SALE SALE โ€ผ๏ธ SNEAKER VANS . . SALE PRICE: RM49 NORMAL PRICE: RM55 POSTAGE: RM8 (sm) RM10 (ss) . . Item Descriptions Colour: in picture Size: 36-40 . . To order: Whatsapp: 011-14321656 โŒ NO DM โŒ . . Bag: @theremaja.co_bag Feedback: @theremaja.co_feedback . . #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutkorea #kasutkoreamurah #kasutsukannike #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutlelakimurah #kasutperempuanmurah  #kasutnike #kasutsukan #kasutsukanmurah #kasutcantik #kasutadidas #kasutadidasperempuan #kasutadidaslelaki #kasutadidasmurah #laraalana #sayajualkasut #kasutcantik #kasuttermurah #kasutmurahmalaysia #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutlawa #kasutmurahmalaysia #sayajual #kasutraya #kasutrayamurah #kasutrayamalaysia #kasutrayamurahmalaysia #kasutrayamalaysiamurah
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ READY STOCK โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ WEDGES ADIDAS . . RM35 (exclude postage) POSTAGE: RM8 (sm) RM10 (ss) . . Item Descriptions Colour: in picture Size: 36-40 . . To order: Whatsapp: 011-14321656 โŒ NO DM โŒ . . Bag: @theremaja.co_bag Feedback: @theremaja.co_feedback . . #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutkorea #kasutkoreamurah #kasutsukannike #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutlelakimurah #kasutperempuanmurah  #kasutnike #kasutsukan #kasutsukanmurah #kasutcantik #kasutadidas #kasutadidasperempuan #kasutadidaslelaki #kasutadidasmurah #laraalana #sayajualkasut #kasutcantik #kasuttermurah #kasutmurahmalaysia #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutlawa #kasutmurahmalaysia #sayajual #kasutraya #kasutrayamurah #kasutrayamalaysia #kasutrayamurahmalaysia #kasutrayamalaysiamurah
Hello bae..kakmi nak kongsi rahsia make up cantik je..flawless je..mesti ada tau.. Nak tahu RAHSIA makeup tahan lama.. Mesti ada Foundation Primer.. . =============== Foundation Primer =============== ๐Ÿ‘‘ makeup kita akan tahan lebih lama ๐Ÿ‘‘ mempunyai vitamin dan melindungi matahari. ๐Ÿ‘‘ mempunyai spf 15 ๐Ÿ‘‘ sesuai utk semua jenis kulit ๐Ÿ‘‘ membuat makeup lebih cantik ๐Ÿ‘‘ sebagai makeup Base .  #marykayhululangat #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykayampang #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysia
โ€ผ๏ธSALE SALE SALE โ€ผ๏ธ SNEAKER VANS . . SALE PRICE: RM49 NORMAL PRICE: RM55 POSTAGE: RM8 (sm) RM10 (ss) . . Item Descriptions Colour: in picture Size: 36-40 . . To order: Whatsapp: 011-14321656 โŒ NO DM โŒ . . Bag: @theremaja.co_bag Feedback: @theremaja.co_feedback . . #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutkorea #kasutkoreamurah #kasutsukannike #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutlelakimurah #kasutperempuanmurah  #kasutnike #kasutsukan #kasutsukanmurah #kasutcantik #kasutadidas #kasutadidasperempuan #kasutadidaslelaki #kasutadidasmurah #laraalana #sayajualkasut #kasutcantik #kasuttermurah #kasutmurahmalaysia #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutlawa #kasutmurahmalaysia #sayajual #kasutraya #kasutrayamurah #kasutrayamalaysia #kasutrayamurahmalaysia #kasutrayamalaysiamurah

Loading