Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#glamunity

Posts tagged as #glamunity on Instagram

1.672 Posts

[Based on the true story] Bertahun set up bisnes sendiri sampai 1 tahap, let go everything & come back makan gaji. Sayang..tp kenapa give up dgn bisnes sendiri?  Bisnes modal sendiri semua pun sendiri termasuk dari marketing & nak branding. Its not easy. Pesaing ramai is one thing. Brand tak cukup kuat utk tarik pelanggan. Team & network xde. Sorang2 how nak keep up growth the business? PENAT!  Beza bisnes networking. Platform dah ada. Dah siap kukuh with financial. Siap ada bonus lagi. Brand? Dah kuat where orang dah tau. Pesaing? True, memang ramai.  Tapi what make it stronger & keep growing? Its the team, the network. Senang nak market senang nak jual. Tak perlu struggle sorang2 pikir kos marketing nak branding. You only need 'ilmu' & right strategy je utk buat which will be guided via coaching, ideas & supported by the team 👍  See the differences?  #g8unity #glamunity #retireyoung #autopilotincome #hanishaiziprotege #izzatiemnasir #businessopportunity #peluangperniagaan
Again..those yg tertunggu masa sesuai nak 'mula' tu. Kita ada byk projek sempena nak puasa-raya ni. The best time & peluang setahun sekali. Bagi peluang pd diri sendiri, luangkan masa just 2hours your saturday esok. Jom?  #g8unity #glamunity #autopilotincome #businessopportunity #peluangperniagaan #businesspreview #hanishaiziprotege #projekraya #tabungduitraya #raya2018 #izzatiemnasir
Tq Cdm @wirdanisrazali for ilmu tonight. Strategy yg totally 'out of box'. Terbakar2 dlm group. Dah nampak jalan, dah diberi cara kerja, rasa mudah sangat ✌ Project raya on! Ada yg nak join? Bisnes dgn ilmu. Strategy dah ada, copy paste je buat. Penuh la #tabungduitraya dgn nilai yg besar2 in syaa Allah.  #g8unity #glamunity #onlinecoaching #fblive #hanishaiziprotege #peluangperniagaan #raya2018 #projekraya #izzatiemnasir
Lagi mlm ni. Memang kerap coaching mcm ni since nak bulan puasa nak raya ni. Group havoc since last week busy discuss project utk raya. Yg menunggu waktu sesuai nak mula tu..this is your time! Jom involve sekali project raya kami at #g8unity & rasa #tabungduitraya besar 🙋  #glamunity #hanishaiziprotege #onlinecoaching #raya2018 #parttime #sideincome #extraincome #peluangperniagaan #izzatiemnasir
tampil yakin dan kemas dgn #premiumbeautiful masa raya nanti. jom siapa lagi belum trade in pb lama utk dapatkn pb yg baru? pm noly ya 017-6276532 #bernamjaya #premiumbeautifulexpert #nolyannakurnain #tgmalim #behrang #kualakububharu #kualalumpur #ampang #cod #raya #rayasale #g8unity #glamunity #tradeinpb
We have to reshape our own perception of how we view ourselves ~  #g8unity #glamunity #hanishaiziprotege #izzatiemnasir
Mentor turun selatan hari ni business sharing, empower each other session team #johorbahru  #g8unity #glamunity #autopilotincome #hanishaiziprotege #businessopportunity #peluangperniagaan #izzatiemnasir
Bila cdm2 besar sanggup turun mengajar saya yang tak seberapa ni... .  Ku tadah telinga sampai habis dia org bercerita, y lagi pelik dari segan x tau mcm mn, mulut ni boleh pulak bercerita panjang lebar dng dia org. .  Dengan kata lain... Cdm income juta2 ni x lah makan orang... 🤣🤣🤣. (walaupun i tanya soalan bodoh 😝) .  I love #g8unity #glampreneur #glamunity
Cdm sedang berkongsi pengalaman n marketing strategi .  #g8unity #glamunity #glampreneur #hanishaiziprotege  #johor #jb
Cdm hanis haizi dah sampai.. .  #unityg8 #glamunity #glampreneur
Cabaran ke business meeting.... .  #g8unity #glamunity #glampreneur
Hasil live coaching smlm plus dgn last month by Cdm Norain. Hari ni  panas xsenang duduk diskus project raya. Excited sbb idea tu dah ada. Tinggal plan & buat je. Jom! Siapa nk join rasa nk extra tabung utk duit raya tahun ni? 🙋  #g8unity #glamunity #autopilotincome #hanishaiziprotege #peluangperniagaan #businessopportunity #tabungduitraya #duitraya #raya2018 #izzatiemnasir
[Menipu??] Bukan nak berlagak tp nak buka mata those yg kata bisnes kami ni menipu. This one of yg things that keep me stay & terus continue to fight dlm bisnes SHOM. If they can then sapa2 pun boleh. Copy paste apa yg mereka buat. Yg menipu tu bkn company tp manusia. Samada sendiri yg tak habis2 negatif asyik kecam org dok tgk saje dan byk alasan atau orang2 yg menyalah gunakan platform bisnes ni. Alhamdulillah berada dalam circle yg betul dikelilingi org2 yg positif dan mentor2 yg sgt komited. Bila nak bagi peluang test diri uolls pulak bina bisnes kayakan diri sendiri & org keliling? ✌  #g8unity #glamunity #hanishaiziprotege #autopilotincome #businessopportunity #peluangperniagaan #izzatiemnasir

Loading