Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#firsttimer

Posts tagged as #firsttimer on Instagram

902.042 Posts

2 lots of happy mail in one week! Mystery dye along hosted by #indieroadmagazine just arrived! I can’t wait to see what it turns out like. The yarn actually smells like a shearing shed, earthy and sweet with lanolin. @indie_road_aus #dyealong #indieroaddyalong #firsttimer #newtodying #yarn #yarndyer #experiment #fun #happymail #thanksmrpostman
Doodles I did || it’s my first time making these doodles so they’re a bit weird || Follow: @calli_loodles  #daiso #daisostickers #mujipens #doodle #doodles #dottednotebook #mujistationery #firsttimer #firsttime #stickers #mujipen05 #daisojapan #calliloodles
I went a little crazy with the red polka dots but you get the picture right? Up late practicing. Finna get this right. Lol. #naildesigns #nailart #firsttimer #nailtech #minniemouse #chickenpox #mybad #practicingmagic
Bye Manila 👋🏻 #summer2018 #firsttimer
You know the pain is real when you say 'I prefer period pain!!!!' Life of an ear infection victim. Suffering through day 4 at the mo, day 2 of antibiotics. Another doctors appt tomorrow morning. #justamputate #cantdealwithearpain#firsttimer
So I’ve never listened to a Harry Potter audio book before. I have just somewhat recently finished re reading the first 3 books. So I thought I would pick up where I left off with book number 4. Goblet of Fire is one of my favorite books in the Harry Potter series. So I’m really excited for this! ❤️❤️❤️ #harrypotter #harrypotterandthegobletoffire #harrypotteraudiobook #firsttimer #superexcited
It's my first time. 😅✌Sorry. . . . #stopmotion #art #firsttimer
Biar time line nya tetep cerah walaupun di dunia nyata ujan 😅  Kalau pas lagi ujan gini biar mood kamu tetep bagus alias ga  galau biasanya ngapain sih?  Kalo aku suka posting foto yang kebalikan dari yang aku rasain.. biar semangat lagi.. 😁  #dealestari#motherdaughter#adiakamillakoro#babygirl#firsttimer#beach#sand#staycation#sunshine
I went swimming for the very first time! But I was a little 😱. #swimmingdoodle #labradoodlepuppy #summervibes #firsttimer #bennysadventures
Beautiful day for the beach in Wales yesterday. Wyn’s first time eating, playing, crawling and walking the sand. 🌞 🏖 #walkingonsunshine #england
Well look who made it to @hooterslv - this chick! Thanks to @massofclass for inviting me to see The @consofcomedy & The @electriccandylv Dancers Show  #hooters #firsttimer #shehasoursillyassphotos #goodtimes #goodfriends & @shakeshack Doesn’t get better than that!
Ais Kosong.  Pabila si isteri menyapa "Kita dah lari on road, off road, trail.. 1 lagi belum. Cuba lari atas ice nak?". Dengan selamba menjawab "Tadahallah". Padahal dalam hati risau jugak sbb tak pernah sentuh rollerblade. 😓Hmm.  Si isteri yg bersabar & skillfull mengajar saya, katanya kena sampai boleh jugak ni. 2 jam jugak beb nak kasi diri ni pandai skating! 😉 We did it.  Berbaloi? Yes. Rm35 main sampai lebam. Nak main sampai 10pm pun boleh. Siap ada tandas, surau & vending machine. Boleh bawa masuk makanan dan berkelah di tempat menunggu. 👪  Berbaloi.  Masa tengah sturggle tu terkial-kial, terasa sangat "lari dah berkilo2, nak skating ni apehal la susah sangat". Baru la insaf, bermuhasabah kita yg hari ni semuanya mula dari kosong. Jadi, sebab tu kita kena keluar dari comfort zone & reflect mana yg kita kurang, baru kita boleh belajar benda baharu dan improve, moga dijauhi sifat takabbur dan bongkak. Ais yang mengajar diri ni bermula dari kosong. Tq Ais kosong.  So, korang boleh try ice skating ye. Nak belajar boleh pm Teacher Diba. Thanks teacher Diba! ❤  #iceskating #firsttimer #ioi #bermuladarikosong #weekendgateaway #throwback
"If you don't try you will never know if you can succeed " first time using modeling chocolate and first time making 3D roses. #inlovewithchocolatemodeling #firsttimer #proudofmyoutcome #chocolatelover #flavas
Adult roller disco @goldspikedtlv . Because Wednesday.
Kuya Caerwyn!😘😘 #superlove❤️ #firsttimer#canigaoisland #swimming

Loading