Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#ejanemuze

Posts tagged as #ejanemuze on Instagram

16 Posts

Visitors sketching their impressions😁 #ejanemuze #visit #weekend #marubi #museum #marubimuseum #photography #art #culture #culturalheritage #shkoder #albania
Busti i Ilires Kleitia. Gur gëlqeror. Shek Ii p.e.s. Bust of Cleitia, an Illyrian woman. Limestone. 3rd century BCE #illyrian #muzeuarkeologjikdurres #culture #ejanemuze #history #durres #visitalbania #albanianhistory #museo #like4like
Shtat i një perandori Romak (Neron). Mermer Shek. I e.s______ Statue of a Roman emperor (Neron). Marble. 1st century CE #ejanemuze #muzeuarkeologjikdurres #neron #statueofneron #statue #culture #albania #history #visitalbania #durres #marble #roma #torso
Thonë për ne/Visitors say about us • • 🇬🇧 ‘Beautiful and enlightening museum- equally amazing building.Thanks' Photo 📷Blerta Hoçia #ejanemuze #visit #weekend #marubi #museum #marubimuseum #photography #art #culture #culturalheritage #europeanidentity #shkoder #albania
Thonë për ne/Visitors say about us• • 🇬🇧'Such a wonderful way to begin to learn the history of Albania and Shkodra. Amazed by the selection of a tiny fraction of the archive-the choices made are fascinating and revealing. Beautifully curated. Thank you! Faleminderit' Photo📷 @blertahocia #ejanemuze #visit #weekend #marubi #museum #marubimuseum #photography #art #culture #culturalheritage #europeanidentity #shkoder #albania
Thonë për ne/Visitors say about us • • 🇬🇧‘A rare journey in the history of this country through the historical photographs of the Marubi Studio’ Enjoy the weekend and visit us 😃 Photo 📷Christian Richters #ejanemuze #visit #weekend #marubi #museum #marubimuseum #photography #art #culture #culturalheritage #europeanidentity #shkoder #albania
Doni te provoni si ndertoheshin mozaiket e Durresit? Ne Muzeun Arkrologjik tryeza e Qazim Kertushes dhe Ivo Mojit eshte krijimtari dhe zbavitje qe rikrijon mozaikun e Hipokampusit. 🎨👫 Vizitoni muzeun dhe zbavituni ! #ejanemuze #ndertomozaikun
Vetem te @marubimuseum "Një shikim i ndalur e pa kohë... në një dialog të pamundur me imazhet e nanës" tregohet ne ekspoziten personale te Moira Ricci-t LOOKAFTERING, kuruar nga Lek Gjeloshi #ejanemuze #historipermesfotografise
Arti i Fotografise jo vetem soditet por edhe flitet. Ku tjeter perveçse ne #shkoder! Pikerisht sot! #marubimuseum #ejanemuze http://www.dmu.ac.uk/about-dmu/news/2018/january/international-artists-gather-at-exhibition-of-dmu-photo-academics-artworks.aspx
"Urtësi sot e mot” Ekspozitë personale e Lala Meredith-Vula, më 20 tetor 2017, Shkodër. Kuruar nga Monika Szewczyk. Dy seritë më përfaqësuese të Lala Meredith-Vula: Haystacks (Mullarët) dhe Blood Memory (Kujtesë Gjaku), janë sjellë për të ndërvepruar me hapësirën e Muzeut Marubi. Përzgjedhje fotografish nga këto dy punë janë ekspozuar në Athinë dhe Kassel, në kuadër të Ekspozitës Ndërkombëtare "documenta 14". Ekspozita që po ju paraqesim përbën një rast unikal për t’i parë të dyja seritë të ekspozuara së bashku. Përtej tyre, një imazh historik - ai i fotografisë së Kel Marubit në ceremoninë e ngritjes së flamurit në Kalanë e Shkodrës, më 19 mars 1914, pjesë e ekspozitës "Rroftë!", kuruar nga Blerta Hoçia, është përfshirë këtu për të hapur një dialog mes imazheve unike të Meredith-Vula me trashëgiminë e pasur të dinastisë Marubi si dhe me historikun e ekspozitës të këtij muzeu, të themeluar në nderim të tyre. #ejanemuze Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi"
Muzeu Historik Kombëtar ju fton çdo të premte, të merrni objektet tuaja më të veçanta dhe t'i prezantoni në ambientet e muzeut, duke u bërë kështu pjesë e projektit "Muzeu im". Objektet që do të sillni do të ekspozohen dhe do t'i merrni sërish. ➡️Dt 9 Shtator, Ora 11:00, Muzeu Historik Kombëtar. #ejanemuze #shqiptaretebrezittjeter #mbrotrashegimine #mbroteardhmen
#ejanemuze. #pavijoniri Qendra Kombëtare e Muzeumeve, Berat ➡️Hyrja falas.