Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#dietpro

Posts tagged as #dietpro on Instagram

12.953 Posts

Sape kate orang gemuk x boley kurus..yakin dengan diri sendiri ade usaha pasty ade hasil,alhmdulillah dengn ade nye #dietpro telah merubah bentuk dan saiz badan dari 3XL ke saiz L..kepada anda2 diluar sane yang inginkn perubhan macam saye..pm saye sekarang saye akan ajar akan kongsi kan macam mana sye dapat perubahan hanye dalam mase 1 bulan sahaja  #dietpro #dietprobeauty #dietprolifestyle #imsuperstar #papalagend #masterbodymaker #kuruslangsing #imsuperstar #cantiksihat
GAJI CUKUP UNTUK BUDGET RAYA? 📅HARI PERTAMA MASUK GAJI, ONLINE PAYMENT, 💸KAD KREDIT 💸SEGALA jenis BIL 💸SEGALA jenis LOAN  TINGGAL RM500 (kalau adelah). BELUM lagi masuk bulan depan❗❗❗ DUIT MINYAK, MAKAN, BELANJA SEKOLAH ANAK, DUIT LRT/MRT….💸💸 ANDA RASA CUKUP❓❓❓ MAHU ADA DUIT TENGAH BULAN❗❗❗💰💰📅 MAHU ADA DUIT UNTUK SIMPANAN PELBAGAI TABUNG❗❗❗ MAHU TAK, TAK PERLU FIKIR BUDGET BILA NAK BELI BARANG❗❗❗ Bina Bisnes Baru, sambil meneruskan Kerjaya anda sekarang.....🏪 BELAJAR CARA CIPTA KEJAYAAN SENDIRI❗❗❗💰 TRANING ADA, MASA FLEXIBEL INCOME MASYUK 2 KALI SEBULAN,  INSENTIF lumayan... PELANCONGAN KE LUAR NEGARA PERCUMA... RAMAI YG TELAH BERJAYA DAN TERBUKTI❗❗❗💯 YANG PALING PENTING❗❗❗ 💵MODAL PERMULAAN YG RENDAH❗❗❗ SENANG GILA dan BERBALOI😍😍 BERTINDAK SEKARANG❗❗❗ Sila tinggal komen atau Whatsapp  http://www.wasap.my/60172324061/peluangpekerjaan  http://www.wasap.my/60172324061/peluangpekerjaan  http://www.wasap.my/60172324061/peluangpekerjaan  #dietpro #dietprolifestyle #imsuperstar #rayasakan #istanbuldec2018
Yeahhh lucky draw ni yg best....!!! #iar18 #ielken #dietpro #imsuperstar
Tahniah... Our top leader, Star Crown Sharulshah & Star Crown Arissa  #ielken #dietpro #imsuperstar
Recognition, appreciation, gratitude..... #dietpro  #dietprolifestyle  #imsuperstar  #rayasakan  #istanbuldec2018
Di Elken ni,  bukan Che Am sorang je yg buat bisnes e Usahawan ; malah kami suami isteri sgt serius dalam bisnes yg hebat ini.  #mczadietprobeautyexpert #cheam_eusahawancoach #royaldenai  #dietpro  #imsuperstar
Program E-Usahawan #dietpro Global =============================== ⏩💰5⃣BONUS ⏩income aktif harian minima RM500 SEHARI ⏩income mingguan minima RM5000 SEMINGGU ⏩income bulanan minima RM15000 SEBULAN ⏩free 2kali trip pelancongan vvip ke luar negara  Wasap 0183704916  http://rozidietpromobileslimming.my/  #dietpro #dietprolifestyle #dietprobeauty #dietprohealth #dietproluxury #usahawanonline #dailyincome #weeklyincome #monthlypassiveincome #rozimobileslimmingcentre #subangwarrior #rozilawati #imsuperstar
Jom sama sama ikut Che Am dan McZa mendaki kejayaan di platform e-Usahawan i-elken !  Jom mula dari Zero.... From Zero To Hero ..... From Zero to be a better tomorrow.... From Zero to be listed in the row  #elken #ielken #imsuperstar #dietpro
TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT & MENGGELEBER... KOMBINASI DENGAN TERAPI GUASA ————————————— Stress!!! Memang stress!! Badan kurus jer!! Tapi perut membuncit!!! Makin nak hilangkan lemak kat perut..makin la bertambah2 pulak  tumbesaran perut buncit ni!! Adoaaii!!😩😩😩 Haaaa.. kaaannn!!! Ramai mcm ni tau.. Sebab.. tak paham konsep!! Nak kurus.. tak nak buncit.. mcm mengandung 3 bulan.. 4 bulan.. 5 bulan.. malahan 9 bulan pun ada.. Mesti la nak kena DETOX dulu!! Satu hari buang air besar berapa kali?? Ker.. tak kisah.. seminggu sekali pun xpe!! Ish.. ish.. ish..kesian.. jangan seksa usus dan perut kita.. Jika da buang semua najis terlonggok.. baru la anda makan apa jer.. senang nak serap.. #dietpro adalah konsep diet dan pengurusan berat badan yg menyeluruh!! Anda memang kena tahu detail berkenaan dgn #dietpro ni!! CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!! #dietpro Expert Team kami akn bersedia di kawasan anda.. . PM jer: 0145549577 . #imsuperstar #guasabyjuse #jomsihat #sihat #naksihat #sihatselalu #sihatcantik #sihatdancantik #terapi #terapiguasa #guadasihat #guasa #dietproguasa #theraphy #urut #urutan #uruttrasional #uruttrasionalcina #sakit #sakitkepala #sihatdalaman #cergas #bertenaga #relax #stress #stressfree #pening #sado
TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT & MENGGELEBER... KOMBINASI DENGAN TERAPI GUASA ————————————— Stress!!! Memang stress!! Badan kurus jer!! Tapi perut membuncit!!! Makin nak hilangkan lemak kat perut..makin la bertambah2 pulak  tumbesaran perut buncit ni!! Adoaaii!!😩😩😩 Haaaa.. kaaannn!!! Ramai mcm ni tau.. Sebab.. tak paham konsep!! Nak kurus.. tak nak buncit.. mcm mengandung 3 bulan.. 4 bulan.. 5 bulan.. malahan 9 bulan pun ada.. Mesti la nak kena DETOX dulu!! Satu hari buang air besar berapa kali?? Ker.. tak kisah.. seminggu sekali pun xpe!! Ish.. ish.. ish..kesian.. jangan seksa usus dan perut kita.. Jika da buang semua najis terlonggok.. baru la anda makan apa jer.. senang nak serap.. #dietpro adalah konsep diet dan pengurusan berat badan yg menyeluruh!! Anda memang kena tahu detail berkenaan dgn #dietpro ni!! CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!! #dietpro Expert Team kami akn bersedia di kawasan anda.. . PM jer: 0145549577 . #imsuperstar #guasabyjuse #jomsihat #sihat #naksihat #sihatselalu #sihatcantik #sihatdancantik #terapi #terapiguasa #guadasihat #guasa #dietproguasa #theraphy #urut #urutan #uruttrasional #uruttrasionalcina #sakit #sakitkepala #sihatdalaman #cergas #bertenaga #relax #stress #stressfree #pening #sado
TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT & MENGGELEBER... KOMBINASI DENGAN TERAPI GUASA ————————————— Stress!!! Memang stress!! Badan kurus jer!! Tapi perut membuncit!!! Makin nak hilangkan lemak kat perut..makin la bertambah2 pulak  tumbesaran perut buncit ni!! Adoaaii!!😩😩😩 Haaaa.. kaaannn!!! Ramai mcm ni tau.. Sebab.. tak paham konsep!! Nak kurus.. tak nak buncit.. mcm mengandung 3 bulan.. 4 bulan.. 5 bulan.. malahan 9 bulan pun ada.. Mesti la nak kena DETOX dulu!! Satu hari buang air besar berapa kali?? Ker.. tak kisah.. seminggu sekali pun xpe!! Ish.. ish.. ish..kesian.. jangan seksa usus dan perut kita.. Jika da buang semua najis terlonggok.. baru la anda makan apa jer.. senang nak serap.. #dietpro adalah konsep diet dan pengurusan berat badan yg menyeluruh!! Anda memang kena tahu detail berkenaan dgn #dietpro ni!! CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!! #dietpro Expert Team kami akn bersedia di kawasan anda.. . PM jer: 0145549577 . #imsuperstar #guasabyjuse #jomsihat #sihat #naksihat #sihatselalu #sihatcantik #sihatdancantik #terapi #terapiguasa #guadasihat #guasa #dietproguasa #theraphy #urut #urutan #uruttrasional #uruttrasionalcina #sakit #sakitkepala #sihatdalaman #cergas #bertenaga #relax #stress #stressfree #pening #sado
JOM KIKIS - KIKIS LEMAK SAMPAI CANTIK bersama #dietpro TERAPI GUASA ———————————————- Lemak sebenarnya terbahagi kepada dua jenis.. ✅Lemak di bawah kulit (lemak subkutanus) ✅Lemak di luar organ (lemak viseral)  Kita sangat prihatin dengan lemak di bawah kulit kerana ianya nampak dengan jelas!! Tapi kurang memberi perhatian kepada lemak viseral kerana ianya tidak nampak pada mata kasar!  Kerana kurang pengetahuan ini.. maka ramai antara kita nak turun berat badan tetapi hakikatnya mendapat SIMPTOM YOYO!! Malah ada yang nampak sangat kurus.. tapi menghadapi masalah kesihatan seperti Darah tinggi, Kolestrol tinggi, kencing manis dan komplikasi jantung!  #dietpro + terapi GUASA mampu mengatasi masalah anda yg mahukan hidup lebih sihat, cantik, anggun, kacak, bergaya khususnya di HARI RAYA nanti.. Ya.. anda perlukan konsultasi dari kami.. Sila PM : 0145549577 . DENGAN SEGERA!! . Kami sampai di depan pintu rumah anda!! . #imsuperstar #guasabyjuse #jomsihat #sihat #naksihat #sihatselalu #sihatcantik #sihatdancantik #terapi #terapiguasa #guadasihat #guasa #dietproguasa #theraphy #urut #urutan #uruttrasional #uruttrasionalcina #sakit #sakitkepala #sihatdalaman #cergas #bertenaga #relax #stress #stressfree #pening #sado
JOM KIKIS - KIKIS LEMAK SAMPAI CANTIK bersama #dietpro TERAPI GUASA ———————————————- Lemak sebenarnya terbahagi kepada dua jenis.. ✅Lemak di bawah kulit (lemak subkutanus) ✅Lemak di luar organ (lemak viseral)  Kita sangat prihatin dengan lemak di bawah kulit kerana ianya nampak dengan jelas!! Tapi kurang memberi perhatian kepada lemak viseral kerana ianya tidak nampak pada mata kasar!  Kerana kurang pengetahuan ini.. maka ramai antara kita nak turun berat badan tetapi hakikatnya mendapat SIMPTOM YOYO!! Malah ada yang nampak sangat kurus.. tapi menghadapi masalah kesihatan seperti Darah tinggi, Kolestrol tinggi, kencing manis dan komplikasi jantung!  #dietpro + terapi GUASA mampu mengatasi masalah anda yg mahukan hidup lebih sihat, cantik, anggun, kacak, bergaya khususnya di HARI RAYA nanti.. Ya.. anda perlukan konsultasi dari kami.. Sila PM : 0145549577 . DENGAN SEGERA!! . Kami sampai di depan pintu rumah anda!! . #imsuperstar #guasabyjuse #jomsihat #sihat #naksihat #sihatselalu #sihatcantik #sihatdancantik #terapi #terapiguasa #guadasihat #guasa #dietproguasa #theraphy #urut #urutan #uruttrasional #uruttrasionalcina #sakit #sakitkepala #sihatdalaman #cergas #bertenaga #relax #stress #stressfree #pening #sado
JOM KIKIS - KIKIS LEMAK SAMPAI CANTIK bersama #dietpro TERAPI GUASA ———————————————- Lemak sebenarnya terbahagi kepada dua jenis.. ✅Lemak di bawah kulit (lemak subkutanus) ✅Lemak di luar organ (lemak viseral)  Kita sangat prihatin dengan lemak di bawah kulit kerana ianya nampak dengan jelas!! Tapi kurang memberi perhatian kepada lemak viseral kerana ianya tidak nampak pada mata kasar!  Kerana kurang pengetahuan ini.. maka ramai antara kita nak turun berat badan tetapi hakikatnya mendapat SIMPTOM YOYO!! Malah ada yang nampak sangat kurus.. tapi menghadapi masalah kesihatan seperti Darah tinggi, Kolestrol tinggi, kencing manis dan komplikasi jantung!  #dietpro + terapi GUASA mampu mengatasi masalah anda yg mahukan hidup lebih sihat, cantik, anggun, kacak, bergaya khususnya di HARI RAYA nanti.. Ya.. anda perlukan konsultasi dari kami.. Sila PM : 0145549577 . DENGAN SEGERA!! . Kami sampai di depan pintu rumah anda!! . #imsuperstar #guasabyjuse #jomsihat #sihat #naksihat #sihatselalu #sihatcantik #sihatdancantik #terapi #terapiguasa #guadasihat #guasa #dietproguasa #theraphy #urut #urutan #uruttrasional #uruttrasionalcina #sakit #sakitkepala #sihatdalaman #cergas #bertenaga #relax #stress #stressfree #pening #sado
Aryni sy pnye big day dekat PREMIERA HOTEL..bak kate pkck yg tegur td "kamu semua pramugari ya?" . Awwwwchhh soo cute la u pkck😜😜...oleh itu u guys see u at premiera okayhhhh🙆🏻 . #dietpro #dietprobeauty #rnrteam  #dietprobysweetiefai

Loading