Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#dealeronline

Posts tagged as #dealeronline on Instagram

4.616 Posts

Alhamdulillah, cod petang tadi di Jalan Kebun Shah Alam  #brighteningmoisturizer  #cocoacollagen 2kotak  WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Alhamdulillah, done Poslaju tengah hari td . #acnebarsoap  #scartoner  #brighteninghaserum  #whiteningpearlcream  #pearlnyogurtsoap  #fullcoverconcealer  WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Alhamdulillah, semalam walaupun hujan dan jem sempat juga sampai kat econsave pukul 6...dah kelam kabut lupe nak snap gambar hehe . #scartoner  #whiteningpearlcream  #mattemoussesunscreen  #acnebalm . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Amalkan senaman dan makanan sihat utk mendapatkan berat badan ideal. Bg yg sukar menurunkan berat badan walaupun sudah berdiet & bersenam, amalkan bersama Garlic Plus. Insyallah nampak perubahan. Garlic Plus RM36.05 (ahli RM33.40) . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam #garlicplus
Ya betul.. DTox @sendayu.tinggi_hq tidak berkepal seperti detox yg byk dijual di pasaran. Bila bebas toksin, kulit muka mmg jadi cantik. Yg tak percaya kena cuba sebotol & blh rasa sendiri kenapa produk ni ramai pengguna setia. DTox RM47.70 (ahli RM45.30) . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam #dtox #dtoxst
Selamat pagi Jumaat.. utk wanita, amalkan jgn lupa DFolia pagi & ptg. Suplemen kesihatan wanita yg berkesan merawat masalah dalaman serta keputihan. Ia jg menjadikan wanita lebih awet muda walau sudah berusia. D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05) . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam #dfolia #dfoliacapsule
Sehari kalau tak pakai pearl cream ni macam tak lengkap je sis rasa.. ๐Ÿ˜ŠHebat penangan Whitening Pearl Cream ni! ๐Ÿค— Antara best seller produk sendayu tinggi. . Pakai secara konsisten setiap hari boleh mencerahkan tona kulit ๐Ÿค—Boleh juga guna waktu malam sebelum tidur. . ๐Ÿ’ต Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) . ๐ŸŒธMeh siapa yg nk order ..pm @ Whatapps sis Lin ๐Ÿ“ฒ0122461154 ๐Ÿ˜‰ Sis bg harga ahli. . . #sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #neelofa #missfazura #dealersendayutinggi #dealeronline #beautyskin #fattzura #sendayutinggionline #bestseller #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #yesvisitdubai #dubaiframe #sendayutinggishahalam #whiteningpearlcream
๐Ÿ‹ Ya betul.  Dtox @sendayu.tinggi_hq tidak berkepal seperti detox yang banyak dijual di pasaran. Bila bebas toksin, kulit muka memang jadi cantik. . ๐Ÿ‹ Yang tak percaya kena cuba sebotol & boleh rasa sendiri kenapa produk ini boleh ada pengguna setia. . ๐ŸŒน Dtox rm47.70 (ahli rm45) • ๐Ÿš— Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam. • ๐Ÿ“ฎ Postage rm8sm/10ss • ๐Ÿ Buzz me okie ๐Ÿ“ž 0192729042 • #dtox #detox #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia
Doll Lip Snow Lip Cushion
๐ŸŒฒ Hot Oil Melong dibuat dalam bentuk roll-on supaya kita mudah sapukan pada bahagian yang berlemak tanpa menyentuh cecair produk tersebut dengan tangan kita sendiri. . ๐ŸŒฒ Hanya sekadar tips ; jika mahu kesan yang lebih efektif, kami mengesyorkan anda memicit2 atau mencubit2 anggota badan yang telah disapukan Hot Oil Melong tadi supaya mudah lemak pada bahagian badan tadi disingkirkan. . ๐ŸŒฒ Lepas dah buat sedemikian, jangan lupa membasuh tangan dengan sabun, sebersih bersihnya supaya yakin tiada kesan Hot Oil lekat di celah2 jari/tangan. . ๐ŸŒฒ Jika ada sarung tangan lagi bagus. Ataupun selepas menyapukan Hot Oil pada mana2 anggota berlemak, boleh sahaja meratakan & mengurut pada bahagian tersebut dengan permukaan Roll-On Hot Oil Melong secara menegak. . ๐ŸŒฒ Cecair Hot Oil Melong tidak akan keluar jika botolnya disapukan secara menegak. . ๐ŸŒน Hot Oil Melong (Rm23) • ๐Ÿš— Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam. • ๐Ÿ“ฎ Postage rm8sm/10ss • ๐Ÿ Buzz me okie ๐Ÿ“ž 0192729042 • #hotoilmelong #hotoilmelong #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia
๐ŸŒฒ Fungsinya sangat kuat macam sedang bersauna dengan suhu kepanasan 60 Celsius ๐Ÿ”ฅ. . ๐ŸŒฒ Peluh sangat2 banyak keluar lagi2 bila  kita aktif berjalan atau bergerak. Ia membantu memecahkan lemak dengan cepat di bahagian perut, lengan & peha. . ๐ŸŒฒ Hot Oil sangat bagus rawat sakit sendi akibat jatuh atau lenguh2. Wanita yang senggugut atau selepas bersalin sangat elok disapu pada bahagian belakang pinggang & di bahagian ari2. Ia akan mengeluarkan darah beku & sangat melegakan ! . ๐ŸŒฒ Cara penggunaan : • Untuk kegunaan luar sahaja. Sapu pada bahagian yang berlemak & sapu selepas mandi. • Sapu juga pada bahagian tempat sakit2 sendi. . ๐ŸŒน Hot Oil Susu Kambing Daun Melong (Rm23) • ๐Ÿš— Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam. • ๐Ÿ“ฎ Postage rm8sm/10ss • ๐Ÿ Buzz me okie ๐Ÿ“ž 0192729042 • #hotoil #hotoilmelong #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia
๐ŸŒฒ Melong atau Tembaga Suasa ini digunakan secara meluas untuk perubatan Ayurveda dimana ia sangat bagus untuk merawat masalah sakit sendi, gigitan ular, demam, penyakit kulit & leucorrhea. . ๐ŸŒฒ Ekstrak daun melong yang terkandung  dalam Hot Oil bukan sahaja membantu merawat masalah sendi tetapi juga membiarkan kulit menjadi lebih lembut & tidak melekit atau berminyak. . ๐ŸŒน Hot Oil Melong (Rm23) • ๐Ÿš— Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam. • ๐Ÿ“ฎ Postage rm8sm/10ss • ๐Ÿ Buzz me okie ๐Ÿ“ž 0192729042 • #hotoilmelong #hotoilmelong #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia
Minggu ni #whiteningpearlcream sangat larisss  Alhamdulillah  WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Alhamdulillah, tq awk..rahsia semakin selim dan selim ๐Ÿ˜ . #dtox 2botol .  WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . . Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) . . . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ๐Ÿ˜˜ . #irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Percaya tak DTox ni lelaki pun ramai sgt amalkan. Sekarang lelaki pandai jaga kesihatan dah. Jgn terkejut kalau kulit mereka lbh cantik dari org perempuan.. Ramai pengguna DTox dari yg dah berumur sbb usia begini ramai mengalami masalah pembuangan, buasir & sembelit. Alhamdulillah, kesihatan juga lbh baik bila badan bebas toksin. DTox RM 47.70 (kami jual RM 45.30). #sendayutinggi #dealeronline #bestseller #dtox
Percaya tak DTox ni lelaki pun ramai sgt amalkan. Sekarang lelaki pandai jaga kesihatan dah. Jgn terkejut kalau kulit mereka lbh cantik dari org perempuan.. Ramai pengguna DTox dari yg dah berumur sbb usia begini ramai mengalami masalah pembuangan, buasir & sembelit. Alhamdulillah, kesihatan juga lbh baik bila badan bebas toksin. DTox RM 47.70 (kami jual RM 45.30). #sendayutinggi #dealeronline #bestseller #dtox
Percaya tak DTox ni lelaki pun ramai sgt amalkan. Sekarang lelaki pandai jaga kesihatan dah. Jgn terkejut kalau kulit mereka lbh cantik dari org perempuan.. Ramai pengguna DTox dari yg dah berumur sbb usia begini ramai mengalami masalah pembuangan, buasir & sembelit. Alhamdulillah, kesihatan juga lbh baik bila badan bebas toksin. DTox RM 47.70 (kami jual RM 45.30). #sendayutinggi #dealeronline #bestseller #dtox
๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ : ๐Ÿ’— Alhamdulillah pagi pagian dapat testimoni dari loyal customer. Customer hanya consume Easyfull & Dtox. Tak lupa senaman & pengambilan makanan yang kurang gula & kurang kalori. : ๐Ÿ’— I'm happy for u darl! Congrats! : ๐ŸŒน Easyfull rm59.35 (ahli rm54) ๐ŸŒน Dtox rm47.70 (ahli rm45) • ๐Ÿš— Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam. • ๐Ÿ“ฎ Postage rm8sm/10ss • ๐Ÿ Buzz me okie ๐Ÿ“ž 0192729042 • #easyfull #dtox #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya  #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia
๐ŸŒบ Selamat Pagi Jumaat ๐ŸŒบ . ๐ŸŒบ Untuk Wanita jangan lupa amalkan Dfolia pagi & petang. Supplement kesihatan wanita yang berkesan merawat masalah dalaman serta keputihan. . ๐ŸŒบ Ia juga menjadikan wanita awet muda walaupun sudah berusia. . ๐ŸŒน Dfolia Rm33.40 (ahli rm30) • ๐Ÿš— Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam. • ๐Ÿ“ฎ Postage rm8sm/10ss • ๐Ÿ Buzz me okie ๐Ÿ“ž 0192729042 • #dfolia  #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia

Loading