Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#dailylife

Posts tagged as #dailylife on Instagram

2.180.821 Posts

You can actually become your own cheerleader by talking to yourself positively and then acting as if you were already the person that you wanted to be.  Act as though you were trying out a role of a positive and cheerful person.  It's all in the mind.  You have to turn it on to keep it going.  You can do it as a habit if you continuously act it on.  If you find yourself executing bad habits that are not helping yourself be positive and productive, break that patterns of your behaviour and change the blueprint.  Happy Tuesday!! Get up, Cheer up and Live well!  #notetoself #tuesday #lifeblog #lifetips #dailylife #dailytips #tuesdaymotivation #lifehacks  #korealife #fun #mommylife #momstagram #moms #dailygram #mommybeehived #mommyblogger #instablogger #instagood #instacool  #positivity #productivity #beautifullife #positivevibes #cheerleader #loveyourself #daily
๐ŸŒค
Kantong kertas (paper bag) dengan motif bunga-bunga yang cantik ini dapat digunakan untuk memberikan bingkisan atau kado yang akan menambah elegan hadiah yang diberikan. Harganya Rp 20,000 per satu varian. Ada dua pilihan warna yaitu ungu dan pink. Terbuat dari kertas karton sehingga tidak mudah koyak dan mempunyai tali berwarna putih. Memiliki ukuran: 30,9 x 25,9 x 12,1 cm.  #paperbag #kantongkertas #hadiah #kado #kadoultah #bingkisan #bingkisanultah #bingkisanulangtahun #present #pink #purple #dailylife #kantongkado #kantonghadiah #kantongbingkisan #flowers #flower #fancy #bunga #karton #bahankarton
โค๏ธ6m26dโค๏ธ ๆœƒๅพž่ถดๅˆฐๅไบ†๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป · · · · · · #dailylife #20180424 #baby #boy #family #cute #ๅฎธ็ฟ”็š„ๆ—ฅๅธธ  #ๆœƒๅไบ†  #ๅฟซไธƒๅ€‹ๆœˆ #ๅชฝๅชฝๆƒณไฝ  #ๆˆ้•ท่จ˜้Œฒ  #ๅฉ†ๅฉ†ๆ‹็š„ #่ฏ็‚บๆ‹่ตทไพ†ๅฅฝ็พŽ่‚Œ
Half past #goldenhour one week ago. โœจ Kev and I are counting down the weeks til we move to NYC and while exact dates are fluid, we’re about 25 wks out (hopefully moving in mid-October) and can hardly wait! To hold us over we’re trying to budget for a June or July weekend up there ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป
_ ์˜ค๋Š˜ํ•ด์•ผํ• ์ผ์›ํˆฌ์“ฐ๋ฆฌ์ •๋ฆฌํ•˜๋ฉด์„œ ์ปคํ”ผ์ˆ˜ํ˜ˆ์ค‘~ ๋ชธ์€ํ”ผ๊ณคํ•˜๊ณ ... ๋จธ๋ฆฌ๋งŒ๋ฐ”์œํ™”์š”์ผ,์Šคํƒ€ํŠธ!!! • • • #์‹ค๋‚ด์›”๋™๋งŒ๊ฐ€๋Šฅํ•˜๋Œ€์„œ #๋ชป๋ฐ๋ ค์˜จ๋žœ๋”” #๊ณ„์†์•„์‰ฝ๋„ค #๋žœ๋””์ œ๋ผ๋Š„ #๊ท€์—ฌ์šด๊ฝƒ . . . . . #๊ฐ€์กฑ #์œก์•„ #๋„ค์‚ด #์ฒญ์–‘๋  #๋”ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ  #์‚ฌ๋ž‘ํ•ด #์ผ์ƒ #์œก์•„์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ง‘์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์คŒ๋งˆ๊ทธ๋žจ #์ข‹์•„์š” #baby #love #dailylife  #plants #green #flower
โค๏ธ #20170214 #๋ฐœ๋ Œํƒ€์ธ๋ฐ์ด โค๏ธ๐Ÿ˜˜ ๊ทธ๋ฆฝ๊ฒŒ ์‚ฌ์ง„ ๐ŸŒธ์ดˆ์ฝœ๋ฆฟ ๊ณ ๋งˆ์›Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜ŠโœŒโœจ๐ŸŒŸ์ •๋ง ๊ธฐ์ฉ๋‹ˆ๋‹ค๐Ÿ‘๐Ÿ˜๋‹น์‹ ์ด ์–ธ์ œ๋‚˜ ์›ƒ๋Š”์–ผ๊ตด๋กœ ํ–‰๋ณตํ•˜๊ณ  ์žˆ๊ธธ ๊ธฐ๋„ํ•˜๊ณ  ์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹คโœจ๐ŸŽฃ๐Ÿ ๐Ÿก๐ŸŸ #ํ™ฉ์ •ํ•˜ #์ •ํ•˜ #์กฐ๊ฐ๋ฏธ๋‚จ #๋น„์ฃผ์–ผ#๋‚จ์‹  #๋ฏธ๋‚จ #daily #dailylife #hwangjungha #์ •ํ•œ๋‹ค#jungha #kpop #๋ฐฐ์šฐ #actor. ์—ฐ๊ธฐ์ž #kstar #์‚ฌ๋ž‘์ž…๋‹ˆ๋‹ค. entertainer #๊ฝƒ๋ฏธ๋‚จ #rookie #์—ฐ๊ธฐ #์‚ฌ๋ž‘ @junghagram @ncompany_ent
“ Last semester when I started wearing my Clout goggles, everyone thought I was wearing them to act “Hollywood” or to be cool. That couldn’t have been further from the truth. I always struggled with small talk with people or any conversation period. So to help me avoid having those conversations I would wear my glasses on my way to class and around campus to hopefully discourage people from striking up conversations with me.It worked. Although now, as someone whos on his last semester about to hit the real world I hardly wear them anymore and I welcome these small talk conversations ad I know speaking/ people skills is something i’m going to need when I become a teacher.”
LEMAK JAHAT HILANG๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Jujurlah korang dah try ke belum GSA ni? Kalau belum cepat lah order! . . โŒPEHA BERLAGA โŒDAGU BERLAPIS โŒLENGAN GELEBEH โŒPERUT BUNCIT . . Korang nak ke semua lemak niiโ“โ“ Mestila taknak kan? So ape lagi. cepat2 lag whatsapp kakak gorgeous order GSA sekarang! . . Nanti kakak gorgeous explain lebih lanjut mcm mana nak kurus dengan GSA okey sayang! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . segera whatsapp +60179863842 or click bio to order okay ๐Ÿ˜‹ . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia#panamadance #viral#kurus2018#dailylife#goodquotes #bajubesaemalaysia #bajuplussizemalayisa#bigsizemalaysia#kurus2018
LEMAK JAHAT HILANG๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Jujurlah korang dah try ke belum GSA ni? Kalau belum cepat lah order! . . โŒPEHA BERLAGA โŒDAGU BERLAPIS โŒLENGAN GELEBEH โŒPERUT BUNCIT . . Korang nak ke semua lemak niiโ“โ“ Mestila taknak kan? So ape lagi. cepat2 lag whatsapp kakak gorgeous order GSA sekarang! . . Nanti kakak gorgeous explain lebih lanjut mcm mana nak kurus dengan GSA okey sayang! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . segera whatsapp +60179863842 or click bio to order okay ๐Ÿ˜‹ . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia#panamadance #viral#kurus2018#dailylife#goodquotes #bajubesaemalaysia #bajuplussizemalayisa#bigsizemalaysia#kurus2018
LEMAK JAHAT HILANG๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Jujurlah korang dah try ke belum GSA ni? Kalau belum cepat lah order! . . โŒPEHA BERLAGA โŒDAGU BERLAPIS โŒLENGAN GELEBEH โŒPERUT BUNCIT . . Korang nak ke semua lemak niiโ“โ“ Mestila taknak kan? So ape lagi. cepat2 lag whatsapp kakak gorgeous order GSA sekarang! . . Nanti kakak gorgeous explain lebih lanjut mcm mana nak kurus dengan GSA okey sayang! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . segera whatsapp +60179863842 or click bio to order okay ๐Ÿ˜‹ . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia#panamadance #viral#kurus2018#dailylife#goodquotes #bajubesaemalaysia #bajuplussizemalayisa#bigsizemalaysia#kurus2018
LEMAK JAHAT HILANG๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Jujurlah korang dah try ke belum GSA ni? Kalau belum cepat lah order! . . โŒPEHA BERLAGA โŒDAGU BERLAPIS โŒLENGAN GELEBEH โŒPERUT BUNCIT . . Korang nak ke semua lemak niiโ“โ“ Mestila taknak kan? So ape lagi. cepat2 lag whatsapp kakak gorgeous order GSA sekarang! . . Nanti kakak gorgeous explain lebih lanjut mcm mana nak kurus dengan GSA okey sayang! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . segera whatsapp +60179863842 or click bio to order okay ๐Ÿ˜‹ . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia#panamadance #viral#kurus2018#dailylife#goodquotes #bajubesaemalaysia #bajuplussizemalayisa#bigsizemalaysia#kurus2018
LEMAK JAHAT HILANG๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Jujurlah korang dah try ke belum GSA ni? Kalau belum cepat lah order! . . โŒPEHA BERLAGA โŒDAGU BERLAPIS โŒLENGAN GELEBEH โŒPERUT BUNCIT . . Korang nak ke semua lemak niiโ“โ“ Mestila taknak kan? So ape lagi. cepat2 lag whatsapp kakak gorgeous order GSA sekarang! . . Nanti kakak gorgeous explain lebih lanjut mcm mana nak kurus dengan GSA okey sayang! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . segera whatsapp +60179863842 or click bio to order okay ๐Ÿ˜‹ . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia#panamadance #viral#kurus2018#dailylife#goodquotes #bajubesaemalaysia #bajuplussizemalayisa#bigsizemalaysia#kurus2018

Loading