Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#berniagagayapin

Posts tagged as #berniagagayapin on Instagram

13.291 Posts

Part 1  Ko jangan buat bisnes dengan Sahajidah Hai-O tu. Scam tau!  Eh eh.. Ye ke scam?  Meh dengar penjelasan daripada #exauditorjualcorset ni. Kalau scam, takdelah Irda ada lagi dalam bisnes ni.. Hehe jom tengok 😊  #irdaidris #g8unity #berniagagayapin #shom #mychoiceforlife
Part 2  Ko jangan buat bisnes dengan Sahajidah Hai-O tu. Scam tau!  Eh eh.. Ye ke scam?  Meh dengar penjelasan daripada #exauditorjualcorset ni. Kalau scam, takdelah Irda ada lagi dalam bisnes ni.. Hehe jom tengok 😊  #irdaidris #g8unity #berniagagayapin #shom #mychoiceforlife
Part 3  Ko jangan buat bisnes dengan Sahajidah Hai-O tu. Scam tau!  Eh eh.. Ye ke scam?  Meh dengar penjelasan daripada #exauditorjualcorset ni. Kalau scam, takdelah Irda ada lagi dalam bisnes ni.. Hehe jom tengok 😊  #irdaidris #g8unity #berniagagayapin #shom #mychoiceforlife
Part 4  Ko jangan buat bisnes dengan Sahajidah Hai-O tu. Scam tau!  Eh eh.. Ye ke scam?  Meh dengar penjelasan daripada #exauditorjualcorset ni. Kalau scam, takdelah Irda ada lagi dalam bisnes ni.. Hehe jom tengok 😊  #irdaidris #g8unity #berniagagayapin #shom #mychoiceforlife
Part 5  Ko jangan buat bisnes dengan Sahajidah Hai-O tu. Scam tau!  Eh eh.. Ye ke scam?  Meh dengar penjelasan daripada #exauditorjualcorset ni. Kalau scam, takdelah Irda ada lagi dalam bisnes ni.. Hehe jom tengok 😊  #irdaidris #g8unity #berniagagayapin #shom #mychoiceforlife
Part 6  Ko jangan buat bisnes dengan Sahajidah Hai-O tu. Scam tau!  Eh eh.. Ye ke scam?  Meh dengar penjelasan daripada #exauditorjualcorset ni. Kalau scam, takdelah Irda ada lagi dalam bisnes ni.. Hehe jom tengok 😊  #irdaidris #g8unity #berniagagayapin #shom #mychoiceforlife
Ada PB lama yang dah x muat?longgar?salah size? meh sini trade in dengan Cik Ain dan dapatkan PB lama..so, raya nnt confirm uols bergaya. #g8unity #berniagagayapin #rayabergaya #bengkungmoden  #korsetmoden
🌿SET MARINE ESSENCE🌿 😍Wangi 😍Lembut 😍Segar 🍀SHAMPOO ME🍀 ⚡Masalah Rambut Gugur? ⚡kelemumur macam salji? ⚡Rambut tidak tumbuh? 🍀CONDITIONER🍀 ⚡untuk rambut dan senang diurus ⚡rambut yang sihat tidak mudah rosak ⚡melembapkan rambut 🍁Sabun ME🍁 ⚡Jerawat Batu? ⚡Bekas Jerawat? ⚡Kudis/Bekas Kudis? ⚡Kulit Berminyak/Kering? ⚡ketiak Hitam? ⚡jerawat pada belakang? ⚡Leher Hitam? ⚡bau Badan? 🌹Ubat Gigi ME🌹 ⚡Gusi Berdarah/Bengkak/Sakit? ⚡Gigi Kuning? ⚡Bau Mulut? 🌿BAMBOO SALT SPA🌿 ⚡Untuk scrub badan⚡ ⚡Agar kulit senantiasa  lembut ⚡ ⚡ menghilang kan daki2⚡  Dapatkn set Marine Essence hari ini untuk anda sekeluarga.. Whatsapp mamasya 0139394696  #pinwellnessconsultant #ilovepin #marineessence #berniagagayapin #projekkuncipin
Ramai rupanya nak trade in Premium Beautiful Corset di musim dekat-dekat nak puasa dan raya ni.  Apa-apa pun tolong tekan link wasap kat bawah ni ya.. http://PremiumBeautifulExpert.pinpreneur.com  #irdaidris #g8unity #exauditorjualkorset #usahawanprodukorang #tradeinpremiumbeautiful #tradeinoffer #korsetkesihatan #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifuldamansara #berniagagayapin
Oklah.. Just nak bagitau, Irda happy sangat layan message-message uollz. Keep the messages coming ok ladies. Ada lagi kosong slot Trade In ni.  Ehem.. Yang nak buat side income dengan berniaga #korsetlangsing ni dan dapat rasa bonus pertama RM6,000 pun bolehhh tau! Banyak kot. Macam-macam boleh guna bonus tu. Nak nak dekat puasa dan raya ni kan.  Apa-apa pun tolong tekan link wasap kat bawah ni ya.. http://PremiumBeautifulExpert.pinpreneur.com  #irdaidris #g8unity #exauditorjualkorset #usahawanprodukorang #tradeinpremiumbeautiful #tradeinoffer #korsetkesihatan #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifuldamansara #berniagagayapin
Setakat ni ada beberapa orang yang PM Irda kata dorang nak trade in sebab PB lama dorang dah pakai lebih 5 tahun. Ada yang 8 tahun, ada sorang 10 tahun. Pakai sampai dah lunyai pun ada. Tapi walau pun lunyai, masih grip lagi. Haa tu menunjukkan yang PB ni sangat tahan lama kalau kena dengan cara jaganya. So takkan rugi pada yang invest kat PB untuk jaga bentuk badan dan juga kesihatan.  Apa-apa pun tolong tekan link wasap kat bawah ni ya.. http://PremiumBeautifulExpert.pinpreneur.com  #irdaidris #g8unity #exauditorjualkorset #usahawanprodukorang #tradeinpremiumbeautiful #tradeinoffer #korsetkesihatan #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifuldamansara #berniagagayapin
Selain sebab nak nampak cantik berseri di hari raya, kawan-kawan tau tak, berpuasa dengan #pbcorset sangat-sangat best. Perut pun insyaAllah behave je. Takde bunyi keriot keriot pukul 10 pagi. Petang dalam kul 2/3 baru terasa lapar. Even ada customer yang kata gastrik pun tak hinggap bila berPB masa puasa.  Apa-apa pun tolong tekan link wasap kat bawah ni ya.. http://PremiumBeautifulExpert.pinpreneur.com  #irdaidris #g8unity #exauditorjualkorset #usahawanprodukorang #tradeinpremiumbeautiful #tradeinoffer #korsetkesihatan #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifuldamansara #berniagagayapin
@>;--Meeting dengan abang UDA...orang penting ni... . . Yang kat belakang tu nak terkehel leher...nak masuk frame...hehehe... . . Alhamdulillah...just warm up before ibu's tough meeting today....Back to back since 9.30 am until now...will continue till 6.00 pm... . . Ibu puasa hari ini...malam tadi sahur..dengan Tea Min Cha, Kurma... dan apa2lah yang patut sebagai penambah tenaga.... . . TEA MinCha sangat-sangat  recommended untuk peminat TEA seperti ibu...lebih lebih lagi bulan Puasa Ramadhan bakal menjelma......--;
Assalamualaikum semua kesayangan-kesayangan Irda. . Pagi dah keluar hari ni. Nak ke HQ. Kami ada product briefing untuk Projek #gayaraya pagi ni. . Yang dok whatsapp Irda on #pbtradein & #ministockist tunggu jap ya. Nak menuntut ilmu sat. Nanti Irda reply sorang-sorang 😊 . #irdaidris #premiumbeautifulcorset #infinencexrizmanruzaini #infinencexfazura #premiumbeautifulexpert #g8unity #berniagagayapin #exauditorjualkorset
Mini Coaching today with cdm @najiha_sulaiman  Alhamdulillah. Mudahnya bila dekat dengan mentor. Senang nak merujuk.  Projek Raya On!!! Jom trade in PB anda  #premiumbeautiful  #projekraya #tradeinpb #berniagagayapin #g8unity
Suka buat business sebab ada jualan. If tak ada jualan confirm lah mar jadi kekok.  Sebab kita tak suka buat business tanpa product dan tanpa jual2 barang. Nampak macam ' Tak susah ke nak menjual?'...hehe tapi ada ke kat dalam dunia ni yang senang sangat kan? 😐 . Serious tak susah sebab jika kita ada ILMU product dan mar juga buat biz thru online pastu mar tak takut menjual coz  ada Mastersifu yang banyak ajorr tentang selok belok biz. If rasa susah sangat nak berniaga barang2 besar, kita ada pilihan jual barang2 kecik. . Actually mar pun tak ada darah family yang berbusiness ni. Memang start dari Zero! Ramai orang ingat mar ni orang kelate sebab dok beriye sangat nak berniaga. Mar orang Keyell jekk! Orang KL pon hebat ok. Sekarang ni bukan orang kelate je suke berniaga tapi skang zaman 1 Malaysia suke dah berniaga. Tinggal lagi pandai grab peluang ke tidak je.. Kan kan ! 😃 . Alhamdulillah untuk hari ini dan malam ni. Satu2 peluang Rezeki kita dapat.  Memang kata 9/10 rezeki datang dari berniaga tapi jangan lupa 9/10 juga datang nya dari cabaran hidup. So jangan takut cabaran dan dugaan kat luar sana. Selagi kita hidup, sepanjang itulah kita di uji.  BIG congrats to newly DSM kak farah dari Bentong. Seorang cikgu yang buat biz shom ni jual PB secara part time je pun. Buat santai2 pun complete sales RM 200k! Happy for u kak farah.😍 #g8unity #pinpbexpert #berniagagayapin #pin #happy #marlindaramlee #premiumbeautiful
Balut dulu untuk 10-15minit Lil Sumayyah dengan #bengkungmoden ..langkah menghilangkan jaundice. Semoga dengan usaha ummi ini, Allah sembuhkanmu duhai anak.. far infra red bagus untuk merawat pelbagai penyakit. usaha, ikhtiar dan tawakal.  #berniagagayapin  #g8unity
🌟PENCARIAN G8PRENEUR APRIL🌟  Telefon dah pintar, jom jadi pintar dengan jadikan social media sebagai Mesin ATM kita. Alang² main fone, biar ADA hasilnya 👍👍 Siapa taknak duit masuk akaun bank setiap bulan😇😍 Bila join anda akan; 🌷 Jana pendapatan sampingan 🌷 Partime boleh & full time pun boleh 🌷 Suri rumah & berkerjaya pun boleh 🌷 Lengkap dengan #ilmu #mentor #sistem 🌷 Ada online coaching 🌷 Dapat reward bulanan bagi pencapaian target 🌷 Bermula #modalrm50 sahaja  Jom realisasikan IMPIAN anda dengan menjadi sebahagian daripada kami FREE BODYWASH ME BERHARGA RM38.  #berniagagayapin #agentwanted #pinwellnessconsultant
@>;--Mata Merah Menyala....Hidung Berair... . . Demi anak-anak ibu gagahkan jua.... . . Thank you to Premium Beautiful Corset...Dalam Keadaan ibu berenyah ke sana ke mari...Premium Beautiful Corset Massage badan ibu.. . . Pantulan teknologi FIR... buat ibu berpeluh-peluh.... . . Nak senyumpun tak larat..hikss... Apa-apapun...Gambar ni senget benget si anak dara yang ambil... . . Damia dok pujuk ibu bergambar...sebab dia tengok ibu dia monyok x larat nak senyum... . . Just a throwback picture.. . . OOTD ibu.....bila anak-anak melasak..Palazo jugak the best and comfortable outfit untuk ibu bergerak ke sana ke sini... . . Thank you PB..!!! . . Ehh nak share ni..nak tak memiliki PB FREE?????..... . . Rugi tau kalau tak grab PB Free ni....--;

Loading