Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#beautyserum

Posts tagged as #beautyserum on Instagram

24.389 Posts

"SAPU SAPU JE TEGANG BESARRRR"  KEBAIKAN BUST FIRMING AMPOULES 1⃣ Membesarkan dan menganjalkan payudara yang kendur 2⃣ Menegangkan , memantapkan dan membentuk payudara.  3⃣ Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.  Teknik urutan guna Bust Firming Serum dengan berkesan  1⃣ Bukak 1 ampul dan sapukan atas telapak tangan.  2⃣ Ratakan serum dari tengah dada ke luar secara bulatan sebanyak 5-10 kali.  3⃣ Usap dari tulang dada melingkari payudara, menggunakan tapak tangan tangan sebanyak 5-10 kali. 4⃣ Menepuk-nepuk payudara dengan tapak tangan dengan lembut sebanyak 5-10 kali. 5⃣ Usap payudara bermula dari tulang dada dan melingkar sebanyak 5-10 kali. ====== Harga : RM76 **10ampoule **untuk SS add post RM13  Origin : Italy  #breastserum #besarkanpayudara #breast #serum #bust #firming #breastenlarge #beautyserum #breastsexy #breastmontok #bustfirming #anjalpayudara #besarkanbreast #malaysia #usa #france #kuwait #bahrain #malaysia #philippines #sabah #sarawak #brunei #oman  Whatsapp +60175005707
SERUM adalah BENDA WAJIB dalam skincare routine. Memang tak complete penjagaan wajah uols kalau tak masukkan serum sekali.  Memang ada banyak jenis serum. Pore serum, Scar serum, Hydrating Serum, Soothing Serum, Pigmentation serum, Brightening Serum dan banyak lagi.  So jangan terkejut kalau ada orang yg jenis pakai 5-6 jenis serum dalam rutin penjagaan kulit. Tak pelik pun uols, kalau perhatikan memang yg konsisten pakai serum, kulit dorang akan lagi smooth dan cantik dari yg tak pakai serum. Tak pakai sekaligus la, ikut la routine harian. Harini pakai lain esok lain.. Kalau nak pakai satu serum pun malas, takut, tak reti, bla bla bla banyak alasan, bai bai jelaa nak kulit licin macam korean.  Kenapa KOREAN PROTEIN SERUM BY NINA ni perlu jadi pilihan uols ? 💖 Melembapkan kulit ❤ Menegangkan kulit 💖 Pencerahan berganda tanpa pengelupasan ❤ Anti penuaan 💖 Anti oksidan ❤ Anti bakteria & Anti Septik 💖 Memudarkan bintik2 hitam ❤ Mengurangkan kedutan & garis2 halus di kulit 💖 Merawat hyper pigmentasi ❤ Mengecutkan jerawat baru & lama 💖 Merawat sunburn ❤ Mengurangkan sebum kulit yg berlebihan 💖 Mempercepatkan proses reproduksi sel2 kulit ❤ Merawat parut jerawat 💖 Mengurangkan inflamasi pada kulit (bengkak2 akibat jerawat) ❤ Mengecilkan liang pori 💖 Kulit nampak lebih gebu, sihat, berseri . Hanya RM 60 untuk 10ml Macam kecik, tapi kecik2 cili api hokay Effect SANGAT POWER & TAHAN LAMA  BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127  #ninaskincare #koreanproteinserum #koreanproteinserumnina #microessenceserumnina #microessenceserum #serummuka #faceserum #botox #botoxserum #vitamineserum #vitamincserum #vitamine #vitaminc #sayajual #serumnina #jerawat #parutjerawat #jeragat #sunburn #hyperpigmentation #hydratingserum #poreserum #antioxidants #koreanserum #whiteningbooster #skinrejuvenation #beautyserum
SERUM adalah BENDA WAJIB dalam skincare routine. Memang tak complete penjagaan wajah uols kalau tak masukkan serum sekali.  Memang ada banyak jenis serum. Pore serum, Scar serum, Hydrating Serum, Soothing Serum, Pigmentation serum, Brightening Serum dan banyak lagi.  So jangan terkejut kalau ada orang yg jenis pakai 5-6 jenis serum dalam rutin penjagaan kulit. Tak pelik pun uols, kalau perhatikan memang yg konsisten pakai serum, kulit dorang akan lagi smooth dan cantik dari yg tak pakai serum. Tak pakai sekaligus la, ikut la routine harian. Harini pakai lain esok lain.. Kalau nak pakai satu serum pun malas, takut, tak reti, bla bla bla banyak alasan, bai bai jelaa nak kulit licin macam korean.  Kenapa KOREAN PROTEIN SERUM BY NINA ni perlu jadi pilihan uols ? 💖 Melembapkan kulit ❤ Menegangkan kulit 💖 Pencerahan berganda tanpa pengelupasan ❤ Anti penuaan 💖 Anti oksidan ❤ Anti bakteria & Anti Septik 💖 Memudarkan bintik2 hitam ❤ Mengurangkan kedutan & garis2 halus di kulit 💖 Merawat hyper pigmentasi ❤ Mengecutkan jerawat baru & lama 💖 Merawat sunburn ❤ Mengurangkan sebum kulit yg berlebihan 💖 Mempercepatkan proses reproduksi sel2 kulit ❤ Merawat parut jerawat 💖 Mengurangkan inflamasi pada kulit (bengkak2 akibat jerawat) ❤ Mengecilkan liang pori 💖 Kulit nampak lebih gebu, sihat, berseri . Hanya RM 60 untuk 10ml Macam kecik, tapi kecik2 cili api hokay Effect SANGAT POWER & TAHAN LAMA  BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127  #ninaskincare #koreanproteinserum #koreanproteinserumnina #microessenceserumnina #microessenceserum #serummuka #faceserum #botox #botoxserum #vitamineserum #vitamincserum #vitamine #vitaminc #sayajual #serumnina #jerawat #parutjerawat #jeragat #sunburn #hyperpigmentation #hydratingserum #poreserum #antioxidants #koreanserum #whiteningbooster #skinrejuvenation #beautyserum
hi uolss, korang dah try belum sakura glow serum ni? rugi tau sapa yang tak try lagi. Best tau serum ni 😍 dia ada banyak kebaikan tau ✨ . korang yang ada masalah kulit muka berminyak, kulit kering, kulit kusam, jerawat memang wajib try‼️ sambil tu sakura glow serum ni jgk dapat merawat kulit korang tau ✨ . #sakuraglowserum #sakuraglow #faceoil #faceserum #beautyserum #klcc #damansara #politeknik #umk
Assalamualaikum and selamat petang 😍😍😍 Hi gorgeous!! This is one of our customer ☺️☺️☺️ Nampak perbezaan yg ketara sebelum n slepas menggunakn products nsabeauty ni🤩🤩🤩
Hello and Assalamualaikum guys, mehh sini syiraaa belanja perubahan seseorang yang dulu nya muka dia penuh dengan jerawat tanpa izin. Selepas menggunakan AINAA Serum and AINAA Cleanser so apa perubahan dia selepas menggunakan produk Nsa Beauty ?
Petang petang ni Lina belanja feedback dari customer😘 . #ainaaserum & #ainaacleanser  insyaallah dapat selesaikan masalah kulit muka anda🤗
Alhamdulillah. Makin ramai yang dah ambil langkah awal untuk rawat kulit diorang. Raya nanti dah lebih yakin and semangat nak keluar and berjumpa dengan sedara mara and kawan kawan 🙆🏻✨ . Anda bila lagi? Hehe. Dm/whatsapp mira now to order okay? Link in bio 😉
KOREAN PROTEIN SERUM💞  Ready stock now ! Stock memang tak banyak ye uols Mana yang dah bayar dulu diutamakan. Memang barang baik sangat ni. Sekali sapuan sahaja dah boleh menegangkan kulit uols 😍  BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127  #ninaskincare #koreanproteinserum #koreanproteinserumnina #microessenceserumnina #microessenceserum #serummuka #faceserum #botox #botoxserum #vitamineserum #vitamincserum #vitamine #vitaminc #sayajual #serumnina #jerawat #parutjerawat #jeragat #sunburn #hyperpigmentation #hydratingserum #poreserum #antioxidants #koreanserum #whiteningbooster #skinrejuvenation #beautyserum
Jangan lupa pakai Korean Protein Serum kalau nak nampak  berseri cerah gebu tanpa sebarang parut jerawat... . Kulit pun memang akan nampak healthy glow 😊  BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127  #ninaskincare #koreanproteinserum #koreanproteinserumnina #microessenceserumnina #microessenceserum #serummuka #faceserum #botox #botoxserum #vitamineserum #vitamincserum #vitamine #vitaminc #sayajual #serumnina #jerawat #parutjerawat #jeragat #sunburn #hyperpigmentation #hydratingserum #poreserum #antioxidants #koreanserum #whiteningbooster #skinrejuvenation #beautyserum
🌟 PLUSH FACE SERUM 🌟 Plush sesuai utk kegunaan: 🍃 Lelaki dan wanita 🍃 Sesuai utk kulit tebal 🍃 Menghapuskan minyak pd kulit 🍃 Menghapuskan jerawat batu 🍃 Membersihkan pori yg tersumbat 🍃 Melicinkan kulit muka . Kenapa Plush harus ada dlm simpanan selain kelebihan di atas? . 🌿 KKM approval (NOT150301044K) 🌿 Water based serum 🌿 Tak melekit dan mudah menyerap 🌿 Tahan sehingga 4-8 minggu mengikut kadar penggunaan . Whatsapp ⤵ http://RemedyOrder.wasap.my/  Or  Walk in ⤵ @thelabboutique Shah Alam . Price ⤵ RM 79 (not exclude postage) . #serumremedy #remedyserum #remedyplushserum #remedymalaysia #remedy #faceserum #faceserumbyremedy  #serum #beautyproduct #naturebeauty #beautyserum #fightacne #largepores #serumremedy
Mein Uplift-Serum ist auf dem Weg zu mir! 💃🏻 Und hilft mir dann ab heute Abend wieder gemeinsam mit mehr Wasserkonsum die geschwollenen Augen zu minimieren ☺️. Yeah!!! #vorfreude #younique #beautyserum #uplift
Beautiful Gift for your 𝐌𝐔𝐌 that she will love this. Make her happy with this 𝐌𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫'𝐬 𝐃𝐚𝐲.  SHOP NOW >>@https://www.gogomall.sg/health-beauty/miracle-water.html  #miracle #miraclewater #miracletreatment #treatmentserum #miracleserum #motherday #motherdaysgift #mummy #giftideas #mummy #happymothersday #beautyserum #singaporeonlineshop #freedelivery #motherdaysale #skincare
Belanja feedback ainaa serum laa petang nie. . . Sis nie baru dua hari pakai ainaa serum. Jerawat dah kecut. . Dia mengikut kulit mukaa. Ada yang cepat ada yang lambat. Tapi kesan muka berminyak tu boleh kita lihatt dengan cepatt 😊
Ainaa serum nie lulus kkm ke? . .  Yes dear. Lulus kkm 😊 Nie bukti dia. Kalau chuolls nak check sendiri pun boleh.
Kami dah flawless, hangpa bila lagi? Hihi!  Jangan jealous kalau kulit kami licin dulu naa... 🙈😜 Kalau you guys nak kulit gebu gebas jugak, mai pakat grab Ainaa Serum di @nsabeautyserum.bysha  AINAA SERUM & AINAA CLEANSER still available to grab with FREE POSTAGE promo 🌸😍 Whatsapp 012 402 2124 (atau boleh click whatsapp link warna biru kat bio profile ig @nsabeautyserum.bysha ) OR kalau rajin tengok ig story sis, just SWIPE UP je 😘  #ainaaserum #nsabeauty #syafiqahaina #beautyserum #nsabeautyserum #nsabeautyfeedback #nsabeautytestimoni #nsateameyka #nsabeautybysha #nsabeautypenang #nsabeautyteamunni #ainaaserum #nsabeau #nsabeautyserum #nsabeautyagentpenang #nsabeautydropshippenang #nsabeautybutterworth #nsabeautyseberangjaya
OIL CLEANSING METHOD . Oil cleansing.. senang je face oil gosok pakai kapas 😊 blackhead,  whitehead,  extra oil,  kotoran semua keluar 😍 . Oil cleansing buat 2 kli seminggu.  kalau konsisten oil seed dalam skin pun akan ke permukaan dan boleh keluar sendiri tau 🤗 . Teami Natural Face Oil 🌹 100% handcrafted dari pelbagai natural carrier oil dan essential oil. 100% natural. 🌹 One and only face oil ada bunga di dalam. 🌹 5 jenis : normal, oily, dry, sensitive dan mature skin. 🌹 RM40 sahaja tahan 2-4 bulan. 🌹 Guna 2-3 kali sehari. 🌹 2-3 drop sahaja ye sebab face oil teami ni 100% pure tak dicairkan. 🌹 Sapu pada skin bersih, boleh jadi make up base juga. 🌹 Sesuai untuk lelaki, wanita, kanak-kanak atas 5 tahun.  1 drop = 0.05ml, 1 botol minimum 16ml 16ml dapat 320 drop sehari 4 drop, tahan minimum 80 hari sehari 6 drop, tahan minimum 53 hari . 📱 www.wasap.my/60193694896 📫 Postage Isnin - Khamis . #teamifaceoil #naturalfaceoil #arganoil #purearganoil #faceoil #beautyserum #beautyoil #serumcantik #serumwajah #naturalskincare #semulajadi #produksemulajadi #produknatural #jojobaoil #rosehipoil #pureessentialoil #jerawat #homemadefaceoil #homemadeproduct #ubatparut #ubatputih #bebasmerkuri #produkbebaskimia #jeragat #homemadeskincare #parut #produkhomemade
Jangan lupa pakai Korean Protein Serum kalau nak nampak  berseri cerah gebu tanpa sebarang parut jerawat... . Kulit pun memang akan nampak healthy glow 😊  BERMINAT NAK ORDER ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127  #ninaskincare #koreanproteinserum #koreanproteinserumnina #microessenceserumnina #microessenceserum #serummuka #faceserum #botox #botoxserum #vitamineserum #vitamincserum #vitamine #vitaminc #sayajual #serumnina #jerawat #parutjerawat #jeragat #sunburn #hyperpigmentation #hydratingserum #poreserum #antioxidants #koreanserum #whiteningbooster #skinrejuvenation #beautyserum

Loading