Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@aliffsyukriterlajaklaris

Ohabangkosmetik

aliffsyukriterlajaklaris

saya abang terlajak laris.. nak tngok full video pasal umah @palacealiffsyukri sila klik link youtube di bawah smuaa ada

  • 133K Total Likes
  • 2K Tot. Comments
pisang cis paling lazat hanya di @romahmakanterlajaklaris cawangan sungai buloh.. sumpah sedap.. . . . Terima kasih semua yg support....walaupun yg kecam pun saya ucap terima kasih sbb dgn kecaman semangat saya ni semakin bertambah untuk buat yg lebih baik😍😍😍 RMTL Sungai Buloh (012-2431991) waktu operasi 11am-12.00 a
my dream house is come true setelah penat bekerja❤️❤️ nak tngok more about my house blh follow ig @palacealiffsyukri sbb smua perabot ini sy nak tukar baru dan jual..ada yg nak beli tak??
setuju tak??
nilai kebahagiaan.. setuju tak?? . . sebanarya nak berjalan2 dekat2 jee.. ini lah diri sy sebenar..benda yg paling mahal adalah benda yg tak boleh dibeli dgn wang ringgit ..iaitu kasih syg yg iklas.. ini lah kegembiraan sy yg paling mahal buat su #ohabangkosmetik .. siapa nak tngok kejap lagi jam 9 di astro ria?? @shahidadherbs
alhamdulillah.. kini sy berjaya keluarkan produk @terlajak_sedap makanan muslim dan 100% halal dan bersih. yg paling penting mudah untuk kita semua gunakan.. nak pergi travel nak pergi jalan jauh mana pun senang je. . untuk korang yg belum dapat kan lagi produk produk tersebut sila tinggalkan komen atau hubungi :  JOHOR :  014-2742226  N.SEMBILAN (1) : 019-3656499  N.SEMBILAN (2) : 011-11112139  PERAK (1) :  017-5080459  PERAK (2) :  012-5587295  K.LUMPUR :  010-2211349  SELANGOR : 011-62316330  SELANGOR (2) : 012-6397056  MELAKA :  019-6567562  P.PINANG :  0125587295  SELANGOR : 019-668 8500
setuju tak??
Kesayangan saya......penghibur hati balik kerja...bila stress penat marah balik rumah tgk muka anak2 ni terus hilang semua....::😍😍 @baem_adham
luar jangkaan . . sale kami sehari rm200k ..walapun jenama saya dah lama tp sy gigih mencari rezki halal walapun tuhan je tahu betapa penatye buat semua benda..yg penting harga produk sy serendah rm10jee tp keualiti terbaik.. . . susah kalau semua benda tokey kena buat sendiri😜 ... jom jumpa saya di Mydin Subang jaya jam 3 petang hari junaat,sabtu dan anhad ni.. dapatkan barangan yang terbaik daripada kami di Dherbs jumpa jannah,wak doyok dan byk lagi..
setuju tak??
rezki air tangan sy setu set hnya rm12.00 siap sayur ulaman,telur masin dan sambal belacan dihidangkan di atas clapot panas.. masakan asam pedas banjar di @romahmakanterlajaklaris .... plz wassup utk buat booking lebih dr 10org utk buat party atau birtdy wassup 012-2431991 ......... waktu operasi jam 11.00am-11.00pm)
yahoo..Alhamdullilah settle segala urusan sya hari ni. . Yeayy happy nyer saya hari ni dapat gift dari Maybank tau . Maybank Kota Damansara memang terbaik .. sayang Maybank ..
ada yg dah try petua ni??

Loading